LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES STIRI

Ediția exclusivă ROG Phone 6 BATMAN Edition

Share

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anunțat ROG Phone 6 BATMAN Edition, o versiune exclusivă disponibilă în ediție limitată a smartphone-ului de gaming ROG Phone 6 – creată în colaborare cu Warner Bros. Consumer Products și DC – care va fi atât pe placul fanilor super-eroului care luptă împotriva crimei, cât și al jucătorilor avansați și al iubitorilor de produse de colecție unice.

Setul de accesorii complementare include un miniproiector Bat-Signal cu lumină de căutare USB-C®, care poate proiecta una dintre cele două versiuni ale celebrului Bat-Signal pe suprafețele apropiate; o carcasă aero Batman cu un finisaj special și o imagine ascunsă, de identificat; și o husă de călătorie cu carcasă tare, special concepută pentru păstrarea în siguranță a lui ROG Phone 6 BATMAN Edition și a accesoriilor sale.

Telefonul ASUS ROG Phone 6 BATMAN Edition este disponibil la precomandă pe eShop-ul oficial ASUS, urmând să devină disponibil pe piață în noiembrie, la prețul de aproximativ 6199 Lei (taxe inclusiv, configurația cu 12GB RAM, 256GB stocare).

Tags:

You Might also Like