LOADING

Type to search

COMPUTING FEATURED STIRI

Panasonic va lansa firmware 2.2 pentru GH6

Share

Panasonic va actualiza firmware-ul LUMIX GH6 cu versiunea Ver.2.2 pentru a suporta înregistrarea și redarea directă a înregistrărilor video / fotografiilor cu ajutorul unui SSD extern conectat prin USB.

Cu cel mai recent firmware, va fi posibilă înregistrarea de înaltă calitate, cu compresie redusă Apple ProRes 422 HQ (maxim 1,9 Gbps) sau cu bitrate ridicat, volum mare 4:2:2 10 biți All-Intra direct pe o unitate USB (SSD) cu o capacitate maximă de 2TB. Fișierele de date înregistrate pe SSD pot fi transferate cu ușurință pe PC prin USB, ceea ce minimizează munca de backup și eficientizează procesul de post-producție.

Programul firmware va putea fi descărcat gratuit de pe site-ul de asistență pentru clienți LUMIX Global https://panasonic.jp/support/global/cs/dsc/ pe 27 septembrie 2022.

Panasonic își continuă politica de îmbunătățire continuă prin implementarea de soluții firmware pregătite pentru viitor pentru camerele sale mirrorless, pentru a oferi fluxuri de lucru mai flexibile pentru filmare.

– fișiere video cu o rată mare de cadre care depășește 60.00p nu pot fi înregistrate pe un SSD extern.
– Nu este posibilă înregistrarea video și foto pe cardul SD sau pe cardul CFexpress simultan cu înregistrarea pe SSD extern.
– Utilizați un SSD extern cu o dimensiune de maximum 2 TB, compatibil cu USB Type-C. Vă recomandăm să utilizați un SSD extern a cărui funcționare a fost confirmată de Panasonic. Rețineți în prealabil că aceasta nu reprezintă o garanție de funcționare pe toate dispozitivele.
– Cele mai recente informații despre SSD-urile externe vor fi disponibile pe următorul site de asistență în același timp cu lansarea firmware-ului: https://panasonic.jp/support/global/cs/dsc/connect/index.html
– Apple și ProRes sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Apple Inc. în Statele Unite și/sau în alte țări.
– Logo-urile USB-IF sunt mărci comerciale ale USB Implementers Forum, Inc.
– Alte mărci comerciale și denumiri comerciale sunt ale proprietarilor respectivi.
– Este posibil ca toate funcțiile să nu fie disponibile în funcție de situație.
– Designul și specificațiile pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Tags:

You Might also Like