LOADING

Type to search

TECH

Panasonic anunță actualizări de firmware versiunea 2.2 pentru S5II și versiunea 1.3 pentru S5IIX

Share

Panasonic va lansa un nou program de actualizare a firmware-ului pentru camerele sale LUMIX S5II și S5IIX pentru a îmbunătăți performanța și gradul de utilizare. Programul de actualizare a firmware-ului va putea fi descărcat gratuit de pe site-ul de asistență pentru clienți LUMIX Global Customer Support https://panasonic.jp/support/global/cs/dsc/ pe 24 octombrie 2023.

Panasonic urmează angajamentul de îmbunătățire continuă prin implementarea de soluții firmware pregătite pentru viitor pentru camerele sale mirrorless, pentru a asigura inovație și valoare pentru clienții săi.

Firmware pentru S5II versiunea 2.2 / Firmware pentru S5IIX versiunea 1.3

– Funcția AF-Point Scope

A fost adăugată funcția AF-Point Scope pentru a mări poziția de focalizare în timpul AF.

  • Mod High Resolution

Viteza obturatorului în modul High Resolution poate fi acum setată la maxim 8 secunde cu reducerea zgomotului la expunere lungă aplicată. Datorită stabilizatorului de imagine, a fost adăugat modul [Handheld High-Reses] pentru a permite înregistrarea de imagini cu rezoluție mai mare chiar și fără a utiliza un trepied.

  • Mod MF Assist îmbunătățit

Acum este posibilă mărirea imaginii din modul full screen în MF Assist până la aproximativ 20x, ceea ce permite o mai mare precizie la MF.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *