LOADING

Type to search

STIRI TECH

Difuzoarele de rețea AXIS C15 au Red Dot 2022

Share

Axis Communications a câștigat premiului Red Dot: Product Design 2022 cu seria de difuzoare de rețea AXIS C15.

Proiectate pentru spații publice interioare, puncte de vânzare cu amănuntul, birouri și multe altele, difuzoarele permit utilizatorilor să le folosească ca sistem de adresare publică sau pentru a susține anunțuri live sau preînregistrate. De asemenea, echipamentele pot fi folosite pentru a rula muzică ambientală de fundal.

Dispunând de o carcasă minimalistă și solidă, difuzorul poate fi poziționat mai aproape de utilizator, integrându-se cu ușurință în orice peisaj.

Decernarea permiului Red Dot a avut loc în data de 20 iunie 2022 la Teatrul Aalto, Opera Essen, iar produsele câștigătoare au fost expuse în Muzeul de Design Red Dot, Essen.

Platformă de evaluare pentru un design bun

Premiul Red Dot: Product Design datează din 1955 și este oferit celor mai bune produse pentru anul respectiv. În 2022, 48 de jurați din 23 de țări au fost din nou fideli motto-ului “În căutarea unui design deosebit”. Grupul internațional de experți este format din specialiști dintr-o mare varietate de sectoare.

Jurații au examinat produsele înscrise în concurs într-un proces care s-a întins pe mai multe zile și au fost ghidați de criterii de evaluare, cum ar fi calitatea formală, ergonomia și longevitatea produsului.

Tags:

You Might also Like