LOADING

Type to search

TECH

CES 2023: Kingston Technology prezintă noi produse din gama performance si seria IronKey

Share

Kingston va prezenta la CES 2023, în Las Vegas, cele mai noi produse din portofoliu.

Pe măsură ce lucrul de acasă continuă să fie din ce în ce mai popular, crește și nevoia de măsuri adecvate pentru securizarea datelor sensibile. Săptămâna aceasta, Kingston IronKey™ a lansat prima sa unitate USB Type-C® Vault Privacy 50C (IKVP50C). Acum, utilizatorii își pot proteja datele împotriva atacurilor BadUSB și Brute Force cu seria Vault Privacy 50, ce oferă certificare FIPS 197 și criptare hardware XTS-AES pe 256 de biți.

Opțiunea Multi-Password Option cu modurile Complex sau Passphrase permite utilizatorilor să aleagă un PIN numeric, o propoziție sau o listă de cuvinte, astfel încât parola să fie ușor de reținut, dar mai greu de ghicit de către ceilalți. Produsele de stocare cu criptare hardware oferă o multitudine de alte caracteristici concepute pentru a proteja datele sensibile. Fie că este vorba de seria VP50, de KP200 cu tastatură alfanumerică certificată FIPS 140-3 nivel 3 (în curs de certificare) sau de VP80ES, primul SSD extern Kingston cu ecran tactil, unităţile USB Kingston cu criptare nu permit ca datele dvs. să fie o țintă ușoară.

De la ultima sa prezență la CES, Kingston a lansat Kingston FURY, o serie de gaming care oferă memorii și unităţi de stocare pentru cei care au nevoie de performanțe de ultimă oră. De la memoriile Kingston FURY Renegade DDR5 de mare viteză(până la 7200MT/s), SODIMM Impact pentru sisteme mici, sau SSD-ul Renegade cu radiator, seria FURY oferă pasionaților de calculatoare, gamerilor și creatorilor de conținut puterea și stilul pe care le caută.

Kingston își continuă colaborarea cu Intel®, echipând sistemele Intel NUC cu memorii Kingston FURY pentru a obține performanțe generoase.

În cadrul CES 2023, Kingston va face următoarele demonstrații și va expune următoarele produse:

  • Test de lățime de bandă cu Kingston FURY Impact DDR5 5600MT/s SODIMMs în NUC-ul Intel Raptor Canyon
  • Gameplay cu Kingston Fury Renegade și Impact DDR4 în NUC-ul Intel Serpent Canyon
  • Kingston FURY Renegade DDR5, varianta cu radiatoare albe
  • DIMM-uri Kingston Server Premier DDR5 DDR5 4800MT/s
  • Unități flash USB cu criptare hardware Kingston IronKey
  • SSD 4TB NV2 PCIe 4.0 NVMe
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *