LOADING

Type to search

FEATURED STIRI TECH

Centrul de cercetare și dezvoltare Spyrosoft din România va lucra pentru Magna – un important brand global din industria auto

Share

Spyrosoft Solutions România a încheiat un acord de cooperare pe mai mulţi ani cu Magna Electronics, un brand auto de top la nivel mondial. Contractul a fost semnat pe 17 noiembrie. Printre serviciile asigurate pentru Magna se numără proiectarea, crearea, implementarea și testarea de aplicații software, precum și analizarea modificărilor aduse acestora.

Spyrosoft Solutions a încheiat un parteneriat cu Magna încă din anul 2020, sprijinind compania cu servicii de inginerie software. Suntem încântați să construim în România o echipă specializată dedicată proiectelor Magna, care să se concentreze asupra dezvoltării unor produse existente și viitoare în domeniul sistemelor ADAS“, a declarat Raul Hălmăgean, Managing Director, Spyrosoft Solutions România.

Spyrosoft Solutions derulează operațiuni în România din anul 2021. În aprilie 2022, compania a deschis un nou birou în Timișoara, situat în Vox Technology Park. Obiectivul este angajarea a peste 300 de ingineri pentru domenii cheie în care activează compania, incluzând, printre altele, sectorul automotive. Posturile deschise în prezent vizează dezvoltarea integrată la toate nivelurile, de la AUTOSAR și securitate cibernetică, la siguranță funcțională, dezvoltare și testare de software și management de proiect. Mai multe despre joburile disponibile în IT la Spyrosoft România pot fi găsite aici.

În acest proces de extindere, biroul din Timișoara se aliniază cu experiența profesională a întregii companii de 1.300 de angajați, centrată pe angajat și se concentrează pe well-being -ul acestuia. Aceasta include posibilitatea de a lucra de la distanță, la cerere, precum și programul de lucru flexibil, care contribuie la creșterea satisfacției angajaților. Drept urmare, mai mult de jumătate dintre noii angajați provin din demersul de recomandări.

Așa cum reiese dintr-un sondaj intern, realizat în birourile Spyrosoft din întreaga lume, 84% dintre angajați apreciază mediul de lucru și un procent similar (81%) consideră că fac parte dintr-o echipă bună, în care se pot dezvolta profesional.

Spyrosoft a fost recunoscută drept una dintre companiile de tehnologie cu cea mai rapidă creștere din Europa, pentru a doua oară în 2022. Compania are 18 birouri în Europa, Asia, America de Sud și SUA.

Am ales Timișoara pentru că acesta este unul dintre cele mai cunoscute hub-uri din industria auto în Europa. De mulți ani, România a asigurat acces la ingineri cu specializare avansată în conceperea de soluții software pentru industria auto. Acesta este locul perfect pentru strategia noastră de creștere continuă”, a spus Witold Leder, CEO al Spyrosoft Solutions.

Spyrosoft Solutions este specializată în dezvoltarea de software integrat pentru diverse sectoare de activitate, printre care industria auto este segmentul cheie, dezvoltând și implementând aplicații software personalizate și asigurând asistență și consultanță în domeniul soluțiilor software dedicate acestei industrii. Compania le oferă clienților servicii complete, de la inginerie de sisteme, gestionarea cerințelor funcționale de proiect, identificarea și implementarea prevederilor ISO26262, ISO21434 și A-SPICE, până la crearea de arhitecturi de sisteme și aplicații software și programarea și mentenanța sistemelor implementate. 

Biroul din Timișoara, deschis în luna aprilie 2022, are în prezent o echipă de 40 de specialiști, intenționând să ajungă la 100 de persoane până în aprilie 2023, iar ținta este de 300 în total, până la începutul anului 2025.

Spyrosoft Solutions, parte a Grupului Spyrosoft, este o companie de inginerie software specializată în domeniile industriei auto, conectivității și automatizării industriale și a sănătății, cu birouri în Polonia, Croația, Germania, România, India, Argentina, Marea Britanie și SUA

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *