LOADING

Type to search

FEATURED STIRI TECH

Bitdefender lansează un program de training în product management și marketing – Bitdefender Academy

Share

Producătorul global de soluții de securitate informatică Bitdefender anunță lansarea Bitdefender Academy, un program intensiv gratuit de dezvoltare pentru viitorii profesioniști în managementul și marketingul produselor tech. Misiunea Bitdefender Academy este să formeze o comunitate de profesioniști în management de produs și product marketing care să înțeleagă tendințele pieței din zona de tehnologie, să dezvolte produse adaptate la un mediu de business competitiv și să creeze strategii pentru go-to-market.

Printr-un format care îmbină expertiza specialiștilor în produs cu noțiuni teoretice, programul cuprinde o serie de activități care vor oferi participanților o perspectivă cât mai aplicată la dinamica industriei:

  • Bootcamp-uri regionale de product management și product marketing.
  • Cursuri de product management și marketing predate de traineri și mentori Bitdefender.
  • Evenimente de networking cu specialiști în domeniu și webinarii cu experți internaționali.

Proiectul Bitdefender Academy se adresează studenților din ultimul an de studiu, tinerilor profesioniști interesați să-și consolideze cunoștințele în product management și marketing, precum și antreprenorilor care doresc să dezvolte un start-up în IT sau vor să se extindă pe piața globală.

Prima etapă a programului constă într-un eveniment de tip Idea Jam. Pentru înscriere, participanții pot completa un formular până la data de 8 martie 2024. În urma evaluării aplicațiilor, cei selectați vor dezvolta un produs sau serviciu IT pe care îl vor prezenta în cadrul sesiunilor desfășurate în birourile Bitdefender din București, Timișoara, Iași și Cluj-Napoca.

Prezentările vor fi susținute în fața unui juriu care va puncta produsul propus, funcționalitățile sale, piața țintă, principalele avantaje, constrângeri, dar și un plan de buget necesar pentru a-l lansa pe piață. Fiecare propunere va fi notată și departajată în funcție de originalitate, componenta inovatoare, dar și de calitatea prezentării.

Pentru mai multe detalii despre procesul de înscriere, precum și despre calendarul evenimentelor, accesați: https://www.bitdefender.ro/academy/

„Lansăm un proiect inovator prin care dorim să dezvoltăm competențe cheie în managementul și marketingul produselor de tehnologie. Bitdefender Academy oferă participanților oportunitatea să acceseze cele mai noi tehnici și instrumente utilizate în acest domeniu. De-a lungul anilor, Bitdefender a susținut în mod activ inițiative dedicate sferei educaționale, iar acest program reflectă viziunea noastră de a sprijini formarea viitorilor profesioniști într-o piață în care competențele legate de product marketing sunt greu de găsit”, spune Mihaela Păun, Senior Vice President Sales and Marketing pentru soluții consumer în cadrul Bitdefender.

Bitdefender Academy aduce la un loc cele mai populare module prezente în cele două cursuri de product management și marketing din mediul universitar derulate de specialiștii Bitdefender în parteneriat cu Facultatea de Management și Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) și Catedra de Calculatoare a Universității Politehnica din București.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *