LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT & MEDIA

BenQ GP500, un videoproiector cu tehnologie 4K LED și sistem audio treVolo

Share

BenQ, companie recunoscută internațional pentru inovațiile aduse în domeniul soluțiilor vizuale și al dispozitivelor digitale pentru lifestyle, a prezentat astăzi proiectorul inteligent GP500 cu tehnologie 4K LED, care combină calitatea autentică a culorilor cinematografice și performanța sonoră teatrală cu caracteristici inteligente aduse de sistemul de operare Android TV.  GP500 este dedicat pasionaților de home cinema, acesta fiind prin funcțiile sale o revoluție în domeniu.

“GP500 revoluționează sistemul home theater convențional cu o fidelitatea a culorilor ce acoperă 90% din standardul DCI-P3 al industriei filmului digital, împreună cu o ajustarea avansată a imaginii și o instalare simplă şi flexibilă, unică pentru proiecția home cinema BenQ”, a declarat Conway Lee, președinte al BenQ Corporation. “Acompaniat de rezonanța imersivă asemănătoare unei săli de concert oferită de sistemul audio treVolo cu patru difuzoare la 360 de grade, GP500 iese cu adevărat în evidență.”

BenQ GP500 acoperă un spectru larg de culoare DCI-P3 pentru a reproduce culori bogate și realiste, exact așa cum au intenționat regizorii de film, în timp ce funcția Auto Color Calibration de la BenQ păstrează acuratețea culorilor oferite de tehnologia LED, pentru o consistență de lungă durată. Performanța spectaculoasă CinematicColor este vizibilă la rezoluția maximă 4K UHD de 8,3 milioane de pixeli distincți, îmbunătățită de HDR-ul optimizat cu suport HDR10/HLG.

GP500 utilizează patru difuzoare full-range echilibrate în mod ideal, orientate în patru direcții pentru a crea o scenă sonoră completă la 360 de grade. Reglajul psihoacustic treVolo cu DSP independent creează un sunet 3D captivant, în timp ce fiecare difuzor poate fi configurat individual pentru un sunet stereo precis, optimizat în funcție de locul unde este amplasat proiectorul.

Cu un design elegant, modelul GP500 se integrează perfect în locuințele moderne. Obiectivul său 4K cu zoom mare de 1,3X, poate proiecta imagini de peste 100″ de la o distanță de proiecție mai mică de 3m, fiind ajutat de o focalizarea automată, o corecție automată a trapezului 2D, adaptarea ecranului și o funcţie de evitare a obiectelor.

Aplicațiile de streaming încorporate în Android TV, inclusiv Prime Video, Hulu și YouTube, precum și suportul nativ AirPlay și Chromecast, oferă posibilități nelimitate. Mai mult, GP500 oferă şi conexiuni  prin intermediul HDMI 2.0b dual (HDCP 2.2), USB 2.0, ARC/SPDIF audio multicanal, precum și prin Wi-Fi dual-band 2.4/5G și Bluetooth.

Utilizând tehnologia DLP, care a câștigat în 2015 premiul Academy Award of Merit Oscar® și este utilizată în 90% dintre cinematografele digitale din lume, proiectorul GP500 4K LED oferă pe termen lung aceeaşi calitate a imaginii, culori precise și claritate ridicată, fără a necesita întreținere sau a suferi degradări.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *