LOADING

Type to search

STIRI

BenQ deține cea mai mare cotă pe piața europeană de proiectoare 4K & Full HD

Share

BenQ a înregistrat cea mai mare cotă de piață pentru proiectoarele 4K în Q1 2022, aceeași performanță înregistrând-o și pentru proiectoarele Full HD.

Potrivit celor mai recente rapoarte Futuresource Consulting Quarterly Market Track, BenQ a atins poziția de lider ca furnizor după volumul de vânzări în Europa. De asemenea, a atins o cotă de piață de 23,42% pentru proiectoarele 4K și de 24,5% pentru cele Full HD.

„Chiar dacă măsurile împotriva pandemiei se schimbă în întreaga lume, consumul și utilizarea divertismentului vizual au schimbat gradul de utilizare al consumatori”, a declarat Steve Chu, președintele BenQ Europe. „Din ce în ce mai mulți oameni folosesc divertismentul acasă pentru a urmări transmisiuni sportive, pentru a viziona filme și a juca jocuri. Prin urmare, a existat o creștere a cererii de îmbunătățire a calității imaginii, a acurateţii culorilor și a flexibilității pentru diferite configurații”.

În categoria proiectoarelor 4K, BenQ prezintă segmente dedicate Home Cinema, Home Entertainment, Gaming, Laser TV și Smart Projectors cu Android TV. Toate seriile de echipamente oferă True 4K cu 8,3 milioane de pixeli distincți. Din seria Laser TV, modelele V7000i și V7050i cu ecran ALRS01 au câștigat EISA Award pentru „Cel mai bun produs 2021-2022”. În segmentul Full HD, există proiectoare premiate dedicate Business, Home Cinema, Home Entertainment, Gaming și proiectoare inteligente cu AndroidTV.

Proiectorul de gaming X3000i, recent lansat și extrem de popular, este un exemplu perfect al inovației și calității pe care BenQ le aduce produselor sale. Într-adevăr, este primul proiector 4K LED Immersive Gaming cu 4 ms @240 Hz Low Input Lag și 100% DCI-P3 Accurate CinematicColor.

Pentru segmentul Full HD, sunt acum disponibile proiectoarele de jocuri pentru consolă TH585P și TH685P. Înzestrate cu luminozitate de 3500 ANSI Lumeni pentru utilizare în medii iluminate, Low Input Lag, moduri de gaming dedicate și un preț accesibil, acestea stabilesc noi standarde în divertismentul pentru jocuri pe ecranul mare.

Tags:

You Might also Like