LOADING

Type to search

TECH

AXIS Q9307-LV, o nouă cameră multifuncțională audio-video de tip dome

Share

Axis Communications, anunță lansarea camerei de tip dome, cu funcțiuni multiple, care îmbină transmiterea de imagini video clare, comunicarea bidirecțională, cu funcții analitice decizionale și indicatoare LED care sporește siguranța, securitatea și eficiența operațională. Acest echipament multifuncțional face posibilă optimizarea resurselor de personal cu ajutorul supravegherii proactive. De exemplu, camera poate fi utilizată pentru observarea pacienților în domeniul medical. Sau, de asemenea, poate fi folosită pentru a detecta de la distanță cazurile de prezență prelungită și nejustificată a anumitor persoane în zonele comerciale, și pentru a acțiuna în consecință.

Camera de tip dome AXIS Q9307-LV este echipată cu un sistem de detecție a atacurilor de tuse și analiză a vocilor tensionate, care adaugă și o dimensiune audio gestionării active a incidentelor. Camera reprezintă o soluție excelentă pentru monitorizarea și comunicarea de la distanță. În plus, aplicația AXIS Live Privacy Shield face posibilă monitorizarea de la distanță a activităților, protejând în timp real confidențialitatea și intimitatea subiecților. De asemenea, camera include indicatoare LED, inclusiv un martor audio, pentru a putea distinge în mod clar momentele în care camera face înregistrări video sau în care este activată comunicația audio.

Dispozitivul este echipat cu tehnologiile Lightfinder 2.0, Forensic WDR și OptimizedIR, pentru a permite imagini clare de calitate superioară, la o rezoluție de 5 MP, în orice condiții de luminozitate. Acest dispozitiv audio-video multifuncțional are încorporate patru microfoane și un difuzor cu anularea ecoului, asigurând o comunicare audio bidirecțională clară cu un nivel înalt de suprimare a zgomotului ambiental. Acest lucru ușurează transmiterea și recepționarea de mesaje audio de la distanță, inclusiv din alte locații.

Caracteristicile principale includ:

  • Imagini video cu rezoluție de 5 MP, însoțite de comunicație audio bidirecțională;
  • Sisteme de analiză audio și video preinstalate;
  • Monitorizare de la distanță cu protejarea confidențialității și intimității persoanelor;
  • Rezistență la curățarea cu produse chimice;
  • Aplicativitate multiplă și rentabilitatea investiției.

Noua cameră multifuncțională de tip dome AXIS Q9307-LV reprezintă o soluție rentabilă și permite instalarea facilă, prin montarea unui singur dispozitiv. În plus, sistemele de analiză video și audio sunt incluse gratuit. Camera este rezistentă la vandalism și poate face față curățării zilnice cu agenți chimici, fără deteriorarea învelișului din plastic. De asemenea, Axis Edge Vault, o platformă de securitate cibernetică bazată pe hardware, protejează dispozitivul și informațiile sensibile împotriva accesului neautorizat.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *