LOADING

Type to search

COMPUTING

Axis Communications a lansat proiectorul de sunet C1610-VE

Share

Axis Communications anunță lansarea unui difuzor inteligent și ușor de integrat ce permite transmiterea de mesaje vocale în mediile interioare și exterioare. Axis C1610-VE dispune de un aspect minimalist premiat și oferă un sunet excelent, fiind ideal pentru difuzarea de mesaje live sau preînregistrate sau poate fi folosit pentru redarea muzicii de fundal.

Proiectorul de sunet de rețea AXIS C1610-VE continuă tradiția de inovație și excelență a companiei Axis. Acest dispozitiv atrăgător și robust reprezintă o alternativă excelentă la utilizarea goarnelor de rețea în toate situațiile în care aspectul sau poziționarea într-un loc accesibil sunt de importanță esențială. În plus, datorită sunetului mai natural, mesajele importante sunt întotdeauna clare și inteligibile.

Câștigător al premiului Red Dot pentru design, acest difuzor elegant și rezistent la vandalism, de clasificare IK10, are încorporat un program software de gestionare audio, pentru planificare, zonare și stabilirea priorităților. Dispozitivul este construit pe bază de standarde deschise, integrându-se ușor cu echipamentele de telefonie VoIP, sistemele de video management și sistemele de analiză. Proiectorul de sunet se conectează la rețelele standard, pentru a oferi o soluție flexibilă, scalabilă și rentabilă.

De asemenea, dispune de funcții inteligente, în timp ce porturile I/O facilitează integrarea cu diferite sisteme și dispozitive, inclusiv cu senzori cu infraroșu pasivi (PIR), butoane, lumini stroboscopice și multe altele. În plus, microfonul încorporat permite comunicarea audio bidirecțională. Testarea de la distanță a stării sistemului garantează faptul că acesta funcționează corect, în timp ce indicatorul LED încorporat oferă o confirmare vizuală a stării sistemului.

Caracteristicile principale includ:

  • Design elegant și rezistent la vandalism;
  • Compatibil pentru folosirea la exterior;
  • Conectare la rețelele standard;
  • Instalare simplă cu PoE;
  • Testare de la distanță a stării sistemului.

Ușor de instalat și adecvat pentru utilizarea la temperaturi cuprinse între -40 și +55°C, dispozitivul poate fi montat pe pereți, tavane sau stâlpi, în toate situațiile în care aspectul contează la fel de mult ca și calitatea sunetului.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *