LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT STIRI

Axis a lansat o cameră bullet complet echipată, cu învățare profundă

Share

Axis Communications a lansat o cameră de tip bullet, prevăzută cu o unitate de procesare DLPU. Aceasta permite utilizarea aplicațiilor inteligente bazate pe învățarea profundă la marginea rețelei. Construită pe baza celui mai recent cip Axis, camera are preinstalată aplicația Object Analytics care permite detectarea și clasificarea persoanelor, vehiculelor și a tipurilor de vehicule – totul personalizat în funcție de nevoile specifice. 

Camera AXIS P1465-LE face parte din seria AXIS P14 recent actualizată și conferă o calitate excelentă a imaginii la o rezoluție de 2 MP și o frecvență a cadrelor de 60 fps. Prin această actualizare, seria conține acum o gamă întreagă de camere de tip bullet bazate pe cipul ARTPEC-8, cu rezoluție cuprinsă între 2 MP și 4K (AXIS P1467-LE, P1468-LE, AXIS P1455-LE).

Această cameră de tip bullet este ideală pentru utilizarea în diferite scenarii de supraveghere, fiind echipată cu tehnologiile Lightfinder 2.0, Forensic WDR și OptimizedIR, oferind astfel un gamut de culoare extins și un nivel ridicat de detalii în orice condiții de luminozitate. Datorită tehnologiei edge-to-edge, camera poate fi conectată la un difuzor de rețea Axis, asigurând transmisiuni audio în ambele sensuri. În plus, este disponibilă în două versiuni, cu două posibile obiective: un obiectiv de 9 mm pentru supravegherea zonelor largi și un teleobiectiv de 29 mm pentru supravegherea de la distanță.

Caracteristicile principale includ:

  • Tehnologiile Lightfinder 2.0, Forensic WDR și OptimizedIR; 
  • Sistem de analiză cu învățare profundă;
  • Conectivitate audio și I/O;
  • Caracteristici de securitate cibernetică integrate;
  • Rezistență la impact și intemperii. 

Această cameră robustă de exterior poate face față la viteze ale vântului de până la 50 m/s. În plus, dispune de clasificări IP66/67, NEMA 4X și IK10, fiind protejată împotriva prafului, ploii, zăpezii și impactului.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *