LOADING

Type to search

TECH

AXIS Q8615-E – supraveghere neobstrucționată și un nivel superior de sensibilitate la lumină

Share

Axis Communications a lansat o cameră cu poziționare de înaltă performanță, ideală pentru o supraveghere completă. Camera înlocuiește modelele PTZ AXIS Q8685-E și AXIS Q8685-LE, fiind prevăzută cu aceeași unitate de poziționare și oferă iluminare IR ca accesoriu optional.

Modelul AXIS Q8615-E are o rezoluție HDTV de 1080p cu zoom optic de 31x, oferind o calitate excepțională a imaginilor. Poate fi montată pe coloane, stâlpi sau pereți, pentru o vedere panoramică de 360° continuă și neobstrucționată și un unghi de vedere de la sol la cer cuprins între -90° și +45°. De asemenea, camera include un senzor de 1/2” suprasensibil la lumină, tehnologia Forensic WDR și tehnologia Lighfinder, asigurând imagini clare chiar și în condiții extreme de luminozitate scăzută.

Camera este echipată cu sistemul de analiză AXIS Guard Suite pentru detectarea mișcărilor, intruziunilor și staționărilor nejustificate. În plus, dispune de funcție de urmărire automată. Un controler activ mută automat camera într-o poziție presetată atunci când se detectează mișcare într-o zonă predefinită. Datorită aplicației AXIS Object Analytics, poate detecta și clasifica persoanele și vehiculele – totul adaptat în funcție de nevoile specifice.

Caracteristicile principale includ:

Sensibilitate superioară la lumină, datorită tehnologiei Lightfinder;

WDR, zoom optic de 31x;

Suport pentru sisteme de analiză inteligente;

Caracteristici de securitate cibernetică integrate;

Iluminare IR ca accesoriu opțional.

Această cameră cu poziționare de înaltă performanță permite gestionarea flexibilă a cablurilor, pentru o instalare eficientă. De asemenea, fanta SFP facilitează conexiunile prin fibră optică pe distanțe lungi. În plus, un ștergător integrat din silicon, cu folosință îndelungată, asigură o întreținere rentabilă din locații aflate la distanță. Mai mult, caracteristicile de securitate cibernetică încorporate în camere previn accesul neautorizat și protejează sistemul.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *