LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT FEATURED STIRI TECH

ASUS anunță lansarea lui Zenbook 17 Fold OLED

Share

ASUS a anunțat evenimentul virtual de lansare a mult-așteptatului Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), în cadrul căruia va dezvălui prețurile și disponibilitatea laptopului pliabil de 17,3″.

Acest laptop remarcabil, care a impresionat lumea prin versatilitate, originalitate și ingeniozitate încă de la prima sa prezentare la CES 2022, este acum pregătit pentru lansarea generală. Calendarul va fi detaliat în cadrul evenimentului virtual programat pe 31 august 2022, la ora 15:00 (ora României). Standul expozițional ASUS de la IFA va avea loc în perioada 2 – 6 septembrie, zilnic între orele 10:00 și 18:00, și va fi amplasat în Messe Venue, Sala 11.2 (Berlin ExpoCenter City, Messedamm 22, 14055 Berlin, Germania).

Pentru a construi Zenbook 17 Fold OLED – primul laptop OLED pliabil de 17,3 inchi din lume – inginerii ASUS au lucrat pentru a dezvolta o carcasă cu un format unic. Designul permite două configurații ale afișajului OLED într-un singur dispozitiv: un ecran tactil mare 4:3 de 17,3 inchi, cu rezoluție 2,5K, care se pliază la mijloc pentru a crea două ecrane 3:2 de 12,5 inchi, alipite fără întrerupere, cu rezoluție 1920×1280. Atunci când se atașează tastatura și touchpad-ul ASUS ErgoSense Bluetooth® de dimensiuni mari, designul pliabil permite mai multe moduri de utilizare – desktop, laptop (cu tastatură Bluetooth), laptop (cu tastatură virtuală), tabletă, carte și ecran extins. Acest format unic oferă o polivalență nemaiîntâlnită până acum, făcându-l un dispozitiv cu adevărat unic și dezirabil.

Zenbook 17 Fold OLED și alte produse ASUS și ROG vor fi disponibile pentru demonstrații practice la standul ASUS de la IFA 2022. Printre dispozitivele expuse se vor regăsi cele mai noi echipamente consumer, comerciale și de gaming de la ASUS și ROG, oferind o perspectivă largă asupra celor mai recente inovații, tehnologii și produse lansate.

Zenbook 17 Fold OLED va putea fi urmărit în cadrul evenimentul online la link-ul https://www.asus.com/event/asus-events/ifa/.

Tags:

You Might also Like