LOADING

Type to search

COMPUTING FEATURED STIRI

Apple Watch Seria 7 Cellular este în oferta Vodafone

Share

Apple Watch Seria 7 Cellular, cu un ecran mai mare și mai avansat, rezistență sporită, încărcare rapidă, culori noi ale carcasei și sistem de operare watchOS 8, este în oferta Vodafone.

Apple Watch Seria 7 vine cu un ecran Always-On Retina reproiectat, cu o suprafață de afișaj sporită și margini subțiri. Cu o grosime de doar 1,7 mm și marginile înguste, suprafața ecranului este maximizată cu impact minim asupra dimensiunilor generale ale ceasului.

Apple Watch Seria 7 prezintă o interfață optimizată pentru display mai mare, tastatură  QWERTY și două fețe noi — Contour și Modular Duo — concepute special pentru noul dispozitiv. Utilizatorii beneficiază de o durată a bateriei de 18 ore[1], completată de opțiunea de încărcare cu 33% mai rapidă. Disponibil în varianta de 41mm și 45mm, Apple Watch Seria 7 este cel mai solid lansat vreodată, având ecranul frontal din cristal mult mai rezistent la fisuri.

Totodată, este primul Apple Watch cu certificare IP6X pentru rezistență la praf și clasificare WR50 pentru rezistență la apă.

Apple Watch Seria 7 introduce carcase noi și foarte frumoase din aluminiu, inclusiv midnight, starlight, green și o nouă variantă blue, împreună cu o gamă nouă de curele în culori și stiluri diferite.

Noile Apple Watch oferă instrumente indispensabile pentru sănătate și starea de bine, inclusiv senzor cardiac electric și aplicație ECG și senzor și aplicație de măsurare a saturației de oxigen.

watchOS 8 îi ajută pe utilizatori să rămână sănătoși, activi și conectați, cu ajutorul unor noi tipuri de antrenamente, a noii aplicații de Mindfulness, oferind caracteristici inovatoare de accesibilitate, acces sporit în Apple Wallet, mai multe capabilități disponibile în Home, precum și îmbunătățiri aduse aplicațiilor de mesagerie și Photo.

Apple Watch Seria 7 este disponibil la Vodafone cu serviciul OneNumber.

 

Tags:

You Might also Like