LOADING

Type to search

COMPUTING FEATURED

Apple ar putea lansa un iPad pliabil

Share

Un iPad pliabil cu corp din fibră de carbon este în lucru și ar putea fi lansat de Apple la începutul anului 2024, conform informațiilor din piață.

Informațiile vin de la Ming-Chi Kuo, un cunoscut tipster Apple, printr-un thread Twitter. Potrivit lui, producătorul chinez Anjie Technology va furniza suportul din fibră de carbon pentru noul dispozitiv. În plus, Kuo spună că noul iPad va fi lansat împreună cu un iPad Mini regândit, adăugând că, în viitorul apropiat, „s-ar putea să nu existe lansări noi de iPad în următoarele [nouă până la 12] luni”, deoarece Apple lucrează pe viitoarele sale dispozitive.

Compania de cercetare NPD Group, a anunțat că vânzările de dispozitive în USA este de așteptat să scadă cu opt procente în 2022, față de anul anterior.

Firma de analiză CCS Insights susține că iPad-ul este cel mai probabil să fie lansat primul. Iar asta din cauza costurilor ridicate pentru un smartphone pliabil, plus problemele tehnice inevitabile pe care le va trebui să le înfrunte dispozitivul.

Conform speculațiilor, se pare că un dispozitiv Apple pliabil nu este în plan să fie lansat în perioada următoare. Nu este de așteptat ca nici un model de iPad, nici un iPhone Flip să-și facă apariția la WWDC23.

Mai multe informații despre dispozitivele Apple pliabile au circulat pe Internet. Astfel, în 2021, Kuo spunea că ar urma să fie lansat un iPhone pliabil de 8 inci. Dar, din cauza problemelor industriei, cel mai probabil va fi lansat în 2025 și va fi foarte scump – în jur de 2.500 dolari.

Sursa – Techradar

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *