LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES

iPhone 15: Ce se știe despre următorul flagship Apple

Share

La câteva luni după lansarea iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max, Apple a început deja să proiecteze iPhone 15 care va fi lansat în toamnă. Familia iPhone 15, cu 4 modele, este așteptată să fie lansată în toamna lui 2023. Se zvonește că noile modele vor avea unele modificări de design, dar cele mai mari schimbări vor avea loc în interior.

Vor fi patru modele iPhone 15 cu aceleași dimensiuni ca modelele iPhone 14, două de 6,1 inci și două 6,7 inci. Unul din fiecare dimensiune va fi model standard, în timp ce celelalte vor fi „Pro”, superioare și mai scumpe. Modelele Pro vor avea parte de caracteristici superioare, ca și în cazul iPhone 14.

Cel mai scump model pare că va fi iPhone 15 Ultra. Da, ultra. Anterior, Apple a folosit „Pro Max”, dar este posibil să se schimbe în „Ultra” pentru a marca cele mai mari upgrade-uri la acest model.

Toate cele patru modele vor avea un conector USB-C, în locul portului Lightning. Majoritatea celorlalte gadget-uri folosesc un port USB-C, ceea ce poate ajuta la reducerea aglomerației din sertar. De asemenea, este posibil ca Apple să înlocuiască butoanele fizice de volum și de alimentare cu butoane senzitive, cum este Touch ID din seriile 7/8!

Toate cele patru modele vor avea ecran OLED, dar vor fi, probabil, mici diferențe de luminozitate maximă pentru a oferi modelelor Pro și Ultra un avantaj.

Telefoanele Apple au, ca bază, spațiu de stocare de 128 GB și este de așteptat ca această caracteristică să se mențină și la noua serie.

Source: protothema.gr

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *