LOADING

Type to search

FEATURED MOBILE NETWORKS

Allview AVI ChatGPT: Asistentul vocal inteligent este disponibil pentru milioane de români

Share

Visual Fana lansat aplicația Allview AVI ChatGPT, un asistent vocal avansat, dezvoltat pentru a ajuta utilizatorii să își lărgească orizonturile, să primească explicații și să găsească răspunsuri la întrebări legate de subiecte diverse, de la istorie, matematică, medicină, gastronomie, programare, la știință, tehnologii și multe altele. Aplicația este disponibilă pe dispozitivele care rulează sistemul de operare Android™ și au acces la magazinul Google Play. Indiferent dacă este vorba despre un smartphone sau o tabletă, aplicația poate fi instalată cu ușurință.

AVI este bazat pe inteligență artificială de ultimă generație, considerată tehnologia determinantă a viitorului datorită capacității nelimitate de a genera idei noi pentru proiecte de cercetare și de a crea diferite tipuri de conținut, cum ar fi articole, eseuri, discursuri sau poezii. De asemenea, AVI poate deveni un consultant în diferite domenii, unde poate contribui cu abordări noi, soluții și chiar rezolvări la probleme apărute în viața personală sau profesională. Mai jos sunt câteva moduri în care poate fi de ajutor:

  • Răspunde la orice tip de solicitări: “Scrie-mi un cod html pentru un formular de contact.”;
  • Creează conținut: “Scrie-mi o compunere despre cum se prăjesc boabele de cafea.”;
  • Ajută utilizatorii să își perfecționeze abilitățile de scriere: “Poți îmbunătăți textul următor? Vă prezint oferta noastră pentru mobilier personalizat conform simulare.”;
  • Poate fi folosit ca o resursă de învățare, oferă explicații și răspunsuri la întrebări legate de diverse subiecte: “Cum spun în franceză: doresc să comand o porție de Cassoulet toulousain?”;
  • Se poate implica în educație: “Ce experiment pot face pentru a prezenta circuitul apei în natură?”;
  • Poate face recomandări personalizate: “Recomandă-mi un film de comedie despre un cuplu care intră mereu în bucluc.”.

Suntem mândri să aducem în atenția utilizatorilor din România și din întreaga lume aplicația Allview AVI ChatGPT, care îmbină tehnologia avansată cu talentul echipei Allview. Ne dorim ca acest asistent vocal să devină partenerul de încredere al utilizatorilor de smartphone-uri și tablete și care să le ofere suport și soluții inteligente într-un mod simplu și eficient.“, a declarat Lucian Peticilă, CEO Visual Fan.

Utilizarea aplicației Allview AVI ChatGPT se realizează pe bază de credite. Toți utilizatorii care își instalează și își creează cont primesc 20 de credite cadou pentru a testa aplicația. Sunt contorizate cuvintele din întrebare, răspuns, dar și din ultimele două schimburi de replici, care determină contextul. Vizualizarea creditelor disponibile și majorarea numărului acestora se face din setările aplicației, iar costul pentru 100 de credite este de doar 10 lei (~ 187.000 cuvinte). Când se consumă creditele, AVI funcționează în continuare, însă va genera răspunsuri din surse precum Google, Wikipedia și Dex.

Pentru a explora un univers de posibilități și funcționalități, aplicația Allview AVI poate fi descărcată din Magazinul Play:

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *