LOADING

Type to search

STIRI TECH

ADATA prezintă noua serie de module de memorie ACE

Share

ADATA Technology prezintă cea mai recentă serie de module de memorie pentru creatori, ADATA ACE.

Creatorii pot alege dintre două modele, în funcție de bugetul și cerințele de performanță, și anume ADATA ACE 6400 DDR5 și ACE 3600 DDR4.

Seria include, de asemenea, un modul ACE 6500 DDR5 în ediție limitată, care prezintă un design cu model unicat creat împreună cu un designer din Germania. Toate cele trei module suportă Intel XMP pentru overclocking facil, sunt construite cu cipuri de înaltă calitate, cu latență redusă și sunt compatibile cu cele mai recente platforme Intel și AMD.

Performanțe îmbunătățite, multitasking fără întârzieri

În calitate de creator, este adesea necesar să poți comuta între diferite aplicații pentru a efectua mai multe sarcini, cum ar fi încărcarea fișierelor, editarea, randarea sau transferul acestora. Mai mult, actualizările frecvente de software ocupă resurse valoroase de memorie și, prin urmare, afectează performanța memoriei. ADATA înțelege că creativitatea nu ar trebui să fie niciodată restricționată și, prin urmare, a dezvoltat modulele din seria ADATA ACE. Cu modulele de memorie din seria ACE, creatorii se vor bucura de performanțe îmbunătățite care le vor permite să fie mai productivi și mai creativi. Cu Intel® XMP, modulele suportă overclocking pentru performanțe fulminante, fie că este vorba de design grafic, editare video sau chiar și de nevoi de calcul 3D mai solicitante. Modulele ADATA ACE DDR4 3600 și DDR5 6400 sunt disponibile într-un kit dual de 16GB.

Fabricate cu chipuri de înaltă calitate, special selectate pentru stabilitate

Circuitele integrate ale modulelor de memorie ACE au fost supuse unei examinări și testări riguroase pentru a se asigura că oferă fiabilitatea, compatibilitatea și stabilitatea de care au nevoie creatorii. În plus, modelul ACE 6400 DDR5 este echipat cu un circuit integrat de gestionare a energiei care asigură o sursă de alimentare stabilă și economisește energie. IC-ul său este, de asemenea, echipat cu On-Die ECC, care corectează automat erorile pentru o consistență și o fiabilitate maximă.

 

Tags:

You Might also Like