LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES STIRI TECH

Access Pointuri-uri Allied Telesis acceptă Wi-Fi public securizat, fără întreruperi, prin OpenRoaming

Share

Allied Telesis a anunțat că access point-urile sale Wi-Fi 6 avansate (AP) interoperează cu OpenRoaming™ – o tehnologie care facilitează conectarea la peste 3,5 milioane de hotspot-uri publice din întreaga lume.

OpenRoaming este un cadru standard internațional de conexiune LAN fără fir pentru Wi-Fi public, stabilit de Wireless Broadband Alliance (WBA), unde Allied Telesis este membră. OpenRoaming consolidează o comunitate largă de Identity Providers (IDP) pentru a oferi roaming extrem de convenabil și fără întreruperi în rețeaua globală, în creștere, de hotspot-uri Wi-Fi, inclusiv retail, ospitalitate, educație și orașe inteligente. Accesul este simplu: nu este nevoie să se reautentifice atunci când schimbă hotspot-uri, astfel încât utilizatorii nu trebuie să aștepte mai multe ferestre pop-up sau să se ocupe de termeni și condiții atunci când schimbă hotspot-uri.

Allied Telesis este primul furnizor de hardware din Japonia care oferă AP-uri care au fost testate și confirmate cu OpenRoaming. AP-urile sale sunt certificate de Wi-Fi Alliance, inclusiv suportul AP-urilor pentru Passpoint, una dintre tehnologiile pe care OpenRoaming le folosește. Certificarea – și controlul strict al calității la Allied Telesis – asigură interoperabilitatea cu toate dispozitivele bazate pe standarde.

AP-urile acceptate sunt: TQ6702 GEN2, TQ6602 GEN2, TQm6702 GEN2 și TQm6602 GEN2.

Aceste AP-uri au fost verificate pentru OpenRoaming cu ajutorul Universității Sapporo Gakuin (Ebetsu City, Hokkaido, Japonia), unde a fost folosit sediul universității și mediul de rețea. Testele au arătat că utilizatorii ar putea folosi OpenRoaming pentru a se conecta cu succes și în siguranță la AP-urile Allied Telesis. De asemenea, testele au arătat că AP-urile pot fi utilizate cu OpenRoaming pentru a crea zone de comunicare de mare capacitate și viteză – fără a compromite confortul sau securitatea.

Având o astfel de comoditate și securitate, OpenRoaming este de așteptat să fie utilizat pe scară largă într-o varietate de locuri publice, inclusiv în cafenele, săli de așteptare din spitale, săli de evenimente, aeroporturi și gări importante, autobuze și trenuri, campusuri universitare și centre de informare turistică. Utilizarea OpenRoaming este de așteptat să crească rapid în următorii ani în Japonia și în întreaga lume.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment