LOADING

Type to search

FEATURED MOBILE NETWORKS STIRI

WhatsApp – Nouă funcție pentru business-uri

Share

WhatsApp arată a fi cea mai bună modalitate de conectare a oamenilor și a companiilor – în special în țări precum România. Conform unui studiu realizat în luna aprilie 2022 împreună cu Kantar, peste 65% dintre oameni spun că preferă serviciul de mesagerie în locul e-mailului și telefonului.

Oamenilor le place să aibă un canal direct cu companiile pentru a pune întrebări, a primi asistență și a obține informații despre produse în mod rapid și eficient. Fără e-mailuri de tip du-te-vino, fără punerea în așteptare. Iar pentru companii, este o modalitate excelentă de a oferi asistență, de a aprofunda relațiile cu clienții și de a încheia vânzări, toate acestea în cadrul unei aplicații pe care aceștia o cunosc și o apreciază.

Oamenii își doresc o modalitate simplă nu doar de a găsi, ci și de a ajunge la companii pe WhatsApp, astfel încât să poată obține asistență rapidă, fără a fi nevoiți să caute un număr de telefon, să trimită un e-mail la o adresă de asistență sau să navigheze pe un website complicat. Și, deși multe companii își promovează deja numărul de WhatsApp pe ambalaje, pe afișajele din magazine și pe website-uri, acestea ne cer adesea o modalitate mai bună de a ajuta mai mulți oameni să afle despre acest canal.

De aceea, WhatsApp a lansat o modalitate prin care oamenii să caute și să găsească companii mai mari direct în WhatsApp, astfel încât să poată începe rapid o discuție, iar întreprinderile să fie găsite mai ușor de către clienți. Noua funcție va fi descoperită cu ușurință cu o simplă căutare prin cuvinte cheie.

Funcția Whatsapp Business Search poate fi o versiune modernă a Paginilor Aurii și se poate dovedi foarte utilă atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii. Astfel, atunci când o persoană dorește să schimbe o rezervare de zbor sau de hotel sau să obțină mai multe detalii despre viitoarele reduceri dintr-un magazin, poate căuta și găsi în mod convenabil brandul respectiv în WhatsApp și poate începe o conversație.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *