LOADING

Type to search

TECH

TCL la CES 2023 – cele mai recente inovații tehnologice

Share

TCL, producător de dispozitive electronice, a dezvăluit informații despre inițiativele sale și noile produse din toate categoriile brandului, înaintea debutului CES 2023.

Tehnologie pentru un viitor mai bun

În fiecare an, tehnologia schimbă vieți și redefinește inteligența, oferindu-i valențe noi atât pe timp de pace și prosperitate, cât și în marile încercări ale vieții cotidiene. Așteptările ca aceste tehnologii să fie folosite în mod responsabil cresc exponențial.

Tehnologie pentru un ecosistem complet și inteligent

Pentru o experiență imersivă cinematografică, TCL introduce televizoarele de ultimă generație, Mini LED și QLED. Odată cu lansarea pe piețele internaționale, televizoarele QLED îmbunătățite vor beneficia de un display de 98 de inchi, oferind cea mai bună performanță de gaming, acompaniate de cele mai noi bare de sunet.

TCL merge dincolo de experiența de cinema acasă și creează un incredibil ecosistem complet, conectat și smart, în cadrul căruia atât evoluția aparatelor electrocasnice, accesbilitatea la tehnologiile 5G, cât și realitatea augmentată și experiența full screen a privitorului se integrează în mod intuitiv pentru a oferi utilizatorilor o viață mult mai simplă și ușoară.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *