LOADING

Type to search

STIRI

tbi bank si Xiaomi România simplifică accesul la tehnologia smart

Share

Contextul economic și social complicat din 2024 a crescut nevoia oamenilor de instrumente de finanțare inteligente, care să le permită păstrarea unui stil de viață confortabil și adaptat celor mai noi tendințe din tehnologie. În acest context, tbi bank, una dintre cele mai importante bănci de tip challenger din Europa de Sud-Est, a încheiat un acord cu unul dintre cei mai dinamici retaileri din România, Mi-home.ro, magazinul online oficial al Xiaomi România. Clienții pot cumpăra acum o gamă extrem de largă de dispozitive smart prin intermediul soluției Buy Now, Pay Later (BNPL) în 4 rate fără dobândă sau în 6-60 rate cu dobândă.

„Dispozitivele smart sunt foarte importante pentru o viață modernă, adaptată celor mai noi tendințe. Indiferent dacă vorbim de ceasuri, brățări, electrocasnice sau echipamente de bucătărie, acestea sunt esențiale pentru a defini un anumit stil confortabil și eficient de viață, în care conceptul de smart home ocupă un loc central. Pentru a-i ajuta pe oameni să aibă acces mai ușor la aceste produse care le fac viața mai ușoară, am încheiat un parteneriat cu Mi-home.ro, magazinul online oficial al Xiaomi România. Astfel, românii pot plăti mai ușor pentru dispozitive smart, fără a simți presiuni financiare suplimentare”, a spus Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi.

Pentru cumpărături de până în 2000 de lei, clienții pot plăti în 4 rate fixe, cu 0% dobândă, fără a fi nevoie să emită card. În cazul achizițiilor de peste 2000 de lei, valoare ratei rămâne fixă pe durata contractului, iar numărul ratelor lunare poate fi între 6 și 60, fără a mai fi nevoie de face un drum până la bancă.

Site-ul Mi-Home.ro, lansat în 2021, este un magazin online autorizat care vinde o gamă largă de dispozitive Xiaomi pe piața românească. Vânzările retailerului au depășit 9 milioane de lei în 2023.

„Am creat acest magazin online cu scopul principal de a oferi oamenilor o gamă largă de produse inteligente, care să le facă viața mai ușoară și să-i ajute să rămână conectați la cele mai noi tehnologii. Într-un context economic delicat, finanțarea devine esențială, iar acest parteneriat cu un jucător puternic precum tbi bank ne ajută să rămânem aproape de clienții noștri și să ne atingem obiectivele”, a spus Matei Niţeanu, Operations Manager, Mi-Home.ro.

Tags: