LOADING

Type to search

SMARTPHONES STIRI

Sony a obținut un premiu TIPA pentru Xperia PRO la ediția din 2022

Share

Performanța și inovația Sony au fost recunoscute încă o dată de către Technical Image Press Association, cu un total de cinci premii acordate companiei în cadrul premiilor TIPA.

Atât în domeniul imagisticii digitale, cât și în cel al segmentului mobile, Sony a câștigat titluri precum „Cea mai bună cameră foto Full Frame dedicată experților”, pentru Alpha 7 IV, și „Cel mai bun smartphone profesional dedicat fotografiei”, pentru Xperia PRO – I.

Astfel, Xperia PRO-I a adus tehnologia imagisticii de top în industria smartphone-urilor avansate de la Sony.

Pe lângă numeroasele opțiuni de conectivitate și un remarcabil spațiu de stocare internă de 512 GB, membrii juriului TIPA au fost impresionați de faptul că acesta este primul smartphone din lume cu un senzor de tip 1.0 cu autofocalizare AF cu detecția fazei și capabilități de înregistrare video 4K la 120 fps (cadre pe secundă), alături de Eye AF și funcția de urmărire a obiectelor, pentru utilizare atât la captarea de imagini statice, cât și în modul video.

PRO-I se mândrește cu trei obiective Zeiss pentru camera din spate, toate un coating antireflectorizant T, pentru captarea unor imagini de 12MP, la distanțe focale de 24, 50 și 16mm, și o cameră frontală de 8MP. Ecranul OLED de 6,5 inchi cu 3840 x 1644 pixeli, protejat de Gorilla Glass Victus, poate fi folosit și ca monitor extern pentru captură video. Xperia PRO-I beneficiază, de asemenea, de procesorul BIONZ X, care asigură o reducere semnificativă a zgomotului.

Tags: