LOADING

Type to search

STIRI

Schneider Electric valorifică automatizarea, software-ul și electrificarea în competitivitatea industrială

Share

Schneider Electric a prezentat cele mai recente inovații din portofoliul său, inclusiv software industrial, inteligență artificială și tehnologie Digital Twin. Aceste soluții au fost integrate într-un campus digital și sustenabil, evidențiind expertiza profundă pe care Schneider Electric o deține de-a lungul întregului lanț de valoare industrial.

„În vreme ce industria contribuie cu aproximativ 45% din emisiile globale de gaze cu efect de seră1, este clar că trebuie să acționăm pentru a reduce acest lucru și a sprijini decarbonizarea industrială cât mai repede posibil. Întrebarea este cum realizăm acest lucru în timp ce creștem productivitatea”, a declarat Barbara Frei, Executive Vice President, Industrial Automation la Schneider Electric. „Automatizarea, care se află în centrul tehnologiei operaționale industriale, optimizează procesele de producție și este un factor cheie pentru transformarea digitală de succes. Stimulează productivitatea și eficiența și ajută la valorificarea maximă a energiei și a materiilor prime.”

Concentrându-se pe sprijinirea nevoii clienților de a fi agili și inovatori, ca răspuns la provocările industriale, protejând în același timp investițiile, Schneider Electric își propune să reducă costul total de proprietate, să simplifice procesele și operațiunile și să permită industriei să opereze la niveluri mai ridicate de eficiență și rezistență.

Inovații industriale prezentate în campusul digital Schneider Electric

  • CONNECT: Această platformă de inteligență industrială agnostică, end-to-end de la AVEVA permite vizibilitatea și integrarea datelor de inginerie și operaționale de-a lungul întregului lanț valoric, construind un ecosistem de angajați, parteneri și chiar clienți. Folosind inteligența artificială și bazat pe soluția inteligentă digital twin, CONNECT oferă companiilor posibilitatea de a obține un nivel ridicat de eficiență și să promoveze sustenabilitatea folosind Schneider Electric, AVEVA, etap, RIB și alți furnizori de software terți.
  • Aplicațiile EcoStruxure Plant: EcoStuxure Plant Predictive Energy cea mai recentă soluție software Schneider Industrial IoT, care rulează pe CONNECT Data Services, monitorizează anomaliile de consum de energie pe mai multe site-uri pentru a permite o mai bună luare a deciziilor și a genera economii semnificative de energie.
  • EcoStruxure Edge Apps: un ecosistem deschis, scalabil și gata de utilizare, care folosește tehnologia edge compute și AI, oferă procesare a datelor în timp real prin conversia datelor în informații acționabile la sursă – la nivel de echipament, linie sau fabrică. Primele aplicații care vor fi lansate și demonstrate la HM includ EcoStruxure Edge Apps Manager, întreținere bazată pe condiții și optimizare autonomă a randamentului.
  • Hybrid Cloud MES: MES de la AVEVA capătă o nouă dimensiune cu aplicațiile care adoptă CONNECT și dobândesc noi capabilități: managementul datelor, vizualizare și analiză avansată.
  • EvoPacT™ HVX: un nou întreruptor de circuit pentru distribuția energiei de medie tensiune, cu o durată de viață operațională de până la trei ori mai mare decât întreruptoarele de circuit de astăzi. Cu monitorizarea extinsă a stării echipamentelor și funcții activate pentru IoT, ajută utilizatorii și partenerii să aibă un impact asupra sustenabilității și să răspundă nevoilor unei lumi complet digitale și electrice.
  • MasterPacT MTZ Active: cea mai recentă adăugare la această gamă cuprinzătoare de întreruptoare de circuit de aer, de mare putere, folosește caracteristicile digitale avansate ale unității sale de control MicroLogic X pentru întreținere maximă și eficiență energetică.
  • Robot Lexium SCARA: Un nou robot industrial ultra-compact, de mare viteză, cu precizie de poziționare ridicată pentru îmbunătățirea productivității și eficienței în procesele de producție și asamblare. Se integrează perfect în sistemele unificate de control al echipamentului, permițând controlul centralizat al mai multor roboți pentru a favoriza sincronizarea și pentru a oferi fluxuri de date colaborative, răspunzând cerințelor unei producții mai inteligente, mai flexibile și sustenabile.
  • Copilotul aplicației de automatizare: Folosind puterea Gen AI pentru a crește productivitatea ingineriei, această aplicație oferă o experiență de utilizator extrem de asistată unui inginer de control pentru sarcinile fluxului de lucru total de generare a aplicațiilor, inclusiv structura aplicației, crearea de active din bibliotecile asociate și generarea de cod/ documentație/ caz de testare.
  • Controlul motorului TeSys: sărbătorind 100 de ani de inovație, soluțiile Schneider Electric, lider la nivel mondial, fiabile, sustenabile și eficiente de control al motoarelor sunt conectate, integrate și pregătite pentru IoT, pentru a oferi protecție industriei 4.0.

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *