LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT STIRI

Panasonic Multishape, sistem modular de îngrijire pentru bărbați

Share

Panasonic a lansat sistemul modular de îngrijire personală MULTISHAPE, instrument flexibil pentru utilizarea zilnică.

Sunt disponibile două opțiuni pentru mânerul cu baterie și cinci capete interschimbabile. De asemenea, sunt oferite patru kituri pentru cei interesați în special de funcțiile de tundere a bărbii, a părului de pe cap și a părului de pe corp.

  • Cap de tuns barba/părul – simplu de controlat cu o rotiță de reglaj care oferă opțiuni de tundere de la 0,5 mm la 20 mm, acesta deține două accesorii suplimentare pentru pieptănare și siguranță pentru utilizare la duș.
  • Cap de tuns barbă/păr/corp – echipat cu o lamă mai lată de aceeași calitate și grad de ascuțire, acest cap de tuns poate fi folosit pentru viteză ridicată la tunderea părului sau utilizarea în alte zone mai mari, iar lungimea firului tăiat poate fi ajustată în trepte de 0,5 mm de la 0,5 mm la 30 mm. Vine cu patru accesorii suplimentare pentru pieptene, inclusiv unul specific pentru tunderea părului de pe corp și este rezistent la apă pentru utilizare sub duș.
  • Cap de ras cu 3 lame – dispune de un resort multi-fit și trei lame flotante individuale care urmează conturul feței pentru un bărbierit eficient și uniform, confortabil pentru piele. Este potrivit pentru a crea stiluri individuale de barbă și pentru a elimina firele de păr pe gât sau tuns atunci când există o barbă mai lungă.
  • Cap de tundere pentru nas/urechi/față – construit pentru tuns confortabil în zone sensibile precum nasul, acest cap de tuns este prevăzut cu lame de tăiere cu două tăișuri pentru a tăia eficient, fără a trage. Funcția de aspirare curăță părul tăiat, iar sistemul specializat de curățare Vortex utilizează apă pentru a curăța ușor și temeinic capul de tuns.
  • Cap de periuță electrică – folosește tehnologia cu vibrații sonice și vine cu două tipuri de capete de perie. Capul ultrafin folosește peri de 0,02 mm pentru a ajunge în spațiile parodontale și oferă o curățare profundă care îndepărtează eficient placa bacteriană și bacteriile dintre și din jurul dinților, fiind delicat cu dinții și gingiile. Capul multi-fit este proiectat în mod unic, cu seturi de peri plate pe ambele margini și în mijlocul periei, astfel încât să curețe temeinic. Vine cu un capac de protecție pentru a menține periile igienizate.

Există patru kituri de pornire disponibile pentru cei care sunt interesați în mod special de funcția pentru tuns. Alte accesorii cu alte funcții de întreținere pot fi achiziționate separat, după cum este necesar.

  • Kit tuns barba/par – Tip baterie Li-ion
  • Kit tuns barbă/păr – tip baterie Ni-MH
  • Kit de tuns barbă/păr/corp – Tip baterie Li-ion
  • Kit de tuns barbă/păr/corp – tip baterie Ni-MH
Tags: