LOADING

Type to search

COMPUTING STIRI

Nord Buds, primul produs audio din seria Oneplus Nord

Share

OnePlus a lansat primul său produs audio din seria Nord – OnePlus Nord Buds, care fac tehnologia de top accesibilă mai multor oameni.

OnePlus Nord Buds au un design nou, o experiență audio excelentă și o autonomie extinsă a bateriei, precum și o încărcare super-rapidă.

Nord Buds au drivere dinamice din titaniu de 12,4 mm pentru reproducerea bogată a bass-ului și pentru înaltele ascuțite. Căștile vin cu suport pentru Dolby Atmos – tehnologia audio spațială a Dolby – care emulează efectele audio 3D dintr-un sistem de sunet surround. În plus, au 4 microfoane care filtrează zgomotul de fundal nedorit în timpul apelurilor. Căștile sunt ajutate de algoritmi de reducere a zgomotului prin inteligență artificială.

OnePlus Nord Buds oferă 30 de ore de redare combinată (căști și carcasă) cu o singură încărcare și 7 ore de redare cu o singură încărcare. Cu ajutorul tehnologiei de încărcare rapidă, se pot obține 5 ore de redare audio după 10 minute de încărcare. 

Pe lângă designul ergonomic, au protecție IP55 împotriva apei și transpirației și au un strat hidrofob care protejează împotriva coroziunii. 

OnePlus Nord Buds au Bluetooth 5.2 și au un mod de latență ultra-scăzut de până la 94 ms. Utilizatorii OnePlus beneficiază de OnePlus Fast Pair pentru a conecta instantaneu căștile la telefon. Pentru a folosi căștil, cei fără smartphone OnePlus pot descărca aplicația HeyMelody Android din Google Play.

OnePlus Nord Buds vor fi disponibile pe GSMnet la finalul lunii mai, iar precomenzile încep pe 19 mai pe OnePlus.com. Căștile vor avea prețul de 250 lei.

Tags: