LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES STIRI

OPPO atacă segmentul B2B cu smartphone-uri certificate Android Enterprise

Share

OPPO intră pe piața dispozitivelor B2B cu smartphone-urile lansate în anul 2022, inclusiv din seriile A, Reno și Find, certificate Android Enterprise pentru siguranță și eficiență.

Android Enterprise este validarea esențială pentru flotele de smartphone-uri pentru companii. Android Enterprise protejează integral datele și furnizează soluții avansate de securitate ce previn scurgerile de informații, phishing-ul, malware-ul, și previne pierderea informațiilor companiei.

Recomandarea reprezintă confirmarea că smartphone-urile OPPO îndeplinesc cele mai înalte standarde Google, au garantate actualizările regulate de securitate și partenerii instruiți pentru suport în tot ce ține de Android.

Android Enterprise ajută organizațiile să atingă echilibrul potrivit între protejarea confidențialității angajaților și dotarea ariei de IT cu securitatea și controalele necesare. Pentru angajați, acest lucru înseamnă confidențialitate suplimentară a aplicațiilor de serviciu care pot accesa datele de pe dispozitiv, similar experienței lor cu aplicațiile personale. Pentru administratorii IT, acest lucru înseamnă mai mult control pentru a aplica setul potrivit de configurații și gestionare a smartphone-urilor companiei.

Tags:

You Might also Like