LOADING

Type to search

STIRI TECH

PC Garage anunță un Black Friday “mai devreme”

Share

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România, anunță campania Black Friday Devreme”, dar și o parte din produsele care vor avea reduceri atractive de peste 50%.

Campania începe astăzi, 28 octombrie la ora 9:00, si acoperă o gamă largă de categorii, precum laptop-uri, componente pentru PC, monitoare, periferice de gaming, PC-uri și electrocasnice. Vor fi disponibile PC-uri si laptopuri de gaming cu reduceri substanţiale, periferice de gaming cu 53% reducere, monitoare reduse cu până la 38%, HDD-uri cu discount de 40% și multe altele.

Conceptul de Black Friday a apărut pentru prima data în New York în anul 1924, iar de atunci s-a extins treptat până în zilele noastre. În 2011, campania a început și în România, iar cu fiecare an care a trecut de atunci evenimentul a trecut prin schimbări majore. Black Friday a ajuns o sărbătoare pentru români, dat fiind că reducerile au loc doar într-o singură zi.

Şi anul acesta, PC Garage a decis să ofere mai mult timp clienților pentru a-și achiziționa produsele dorite, pornind astfel mai devreme campania de reduceri.

Tags:

You Might also Like