LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES STIRI

Noi telefoane și servicii Nokia, disponibile în România

Share

HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, a prezentat noi terminale Nokia.

Nokia X30 5G are o carcasă din aluminiu reciclat, iar spatele dispozitivului este realizat în procent de 65% din plastic reciclat. Nokia X30 vine cu specificații premium, inclusiv cea mai bună experiență fotografică oferită până acum de terminalele Nokia.

Camera PureView de 50MP utilizează Stabilizarea Optică a Imaginii (OIS) și Inteligență Artificială (AI) pentru a capta un unghi ultra-wide uimitor și pentru fotografii viu colorate pe timp de noapte. Camera este protejată de sticla rezistentă la zgârieturi Corning® Gorilla® cu DX+ ce permite ca un procent de 98% din lumină să ajungă la senzorul principal, iar conținutul este adus la viață pe ecranul PureDispaly de 6,43 inchi prin culori intense și o experiență plăcută de vizionare.

Nokia G60 5G aduce în premieră în seria G longevitatea seriei X. Ajutând clienții să-și păstreze telefonul pentru mai mult timp, acesta vine cu promisiunea „3-3-3”: trei ani de actualizări ale sistemului de operare Android, trei ani de actualizări lunare de securitate și o garanție extinsă de trei ani fără costuri suplimentare. Împreună cu ecranul său de 6,58 inchi FHD+ 120Hz pentru o derulare lină și o cameră triplă AI de 50MP, Nokia G60 5G face experiențele premium mai accesibile. 

Tableta Nokia T21 aduce are doi ani de actualizări ale sistemului de operare Android. Pornind la drum cu succesul predecesorului său, este îmbunătățit prin multiple funcții cerute de fani, cum ar fi streaming video HD, apeluri vocale și opțiunea de plată prin NFC.NFC vă va ajuta afacerea în efectuarea plăților și va putea scana etichetele NFC, în timp ce funcția Second Screen vă va permite să vă extindeți și să controlați computerul Windows. Și, dacă vă simțiți creativ, vă puteți schița ideile, nota informații sau desena următoarea capodoperă cu un stylus pen activ. 

Noul difuzor Nokia Portable Wireless Speaker 2, complet impermeabil, vine cu un design exterior din material 100% reciclat și o autonomie uimitoare a bateriei, de 22 de ore.

Noile căști Nokia Clarity Earbuds 2 Pro au un sistem Hybrid Active Noise Cancelling.

Prețuri și disponibilitate

Cele patru noi dispozitive vor fi disponibile în magazinele de specialitate.

  • Nokia X30 5G va fi disponibil în România din luna noiembrie, în culoarea Cloudy Blue, cu configurația de memorie și stocare de 6/128 GB, la un preț recomandat de 2399 RON.
  • Nokia G60 5G este în România din 20 septembrie, în culoarea Pure Black, cu configurația de memorie și stocare de 6/128 GB, la un preț recomandat de 1699 RON.
  • Nokia T21 va fi disponibil în România din 15 noiembrie, în culoarea Charcoal Grey, cu configurația de memorie și stocare de 4/128 GB, la un preț recomandat începând cu 1299 RON.

Accesorii

  • Nokia Portable Wireless Speaker 2 va fi disponibil în România în culoarea neagră, la un preț recomandat de 229 RON.
  • Căștile Nokia Clarity Earbuds 2 Pro vor fi disponibile în România în culoarea neagră, la un preț recomandat de 149 RON.
Tags:

You Might also Like