LOADING

Type to search

STIRI TECH

NAVITEL a lansat o soluție pentru mobilitate modernă

Share

NAVITEL, producător de gadgeturi pentru autovehicule, a lansat NS150, o stație de alimentare portabilă. Cu o capacitate impresionantă de 60000 mAh, NS150 îmbină funcționalitatea unei stații de încărcare portabile cu cea a unui dispozitiv de pornire pentru mașină și un invertor 12V-220V de 150W.

NAVITEL NS150 este un pas semnificativ în evoluția soluțiilor de alimentare portabile. Este un dispozitiv multifuncțional care vă permite să vă încărcați gadgeturile, să porniți mașina sau să alimentați dispozitive cu un consum mare de energie, cu o eficiență remarcabilă și o portabilitate de neegalat.

NS150 are o funcție de pornire a unui autovehicul rămas fără baterie. Stația de încărcare portabilă are dimensiuni compacte (15,7*12,5*7,6 cm) și o greutate redusă (1420 gr), fiind ușor de transportat.

NAVITEL NS150 poate fi reîncărcat rapid atât de la priză de curent alternativ de perete, cât și de la priza clasică a autovehiculului, asigurând utilizatorul că este mereu gata de folosire în caz de nevoie. Fiabilitatea și versatilitatea acestui dispozitiv îl fac esențial pentru orice călătorie sau situație de urgență.

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *