LOADING

Type to search

FEATURED TECH

MSI lansează plăci de bază mid-range cu chipsetul B760 pentru Intel generația 13

Share

Intel a introdus anul trecut pe piață platforma Z790. Anul se așteptm introducerea celei mai recente platforme B760. Plăcile de bază MSI B760 vizează piața mainstream, au un design unic și specificații bogate.

Platforma B760 are o mulțime de caracteristici uimitoare, evidențiate de seriile MPG, MAG și PRO de la MSI. Alegerea utilizatorilor mainstream sunt plăcile de bază din seria MAG TOMAHAWK și MORTAR de culoare albă. Plăcile de bază MSI din seria MAG au adoptat 12 sisteme de alimentare Duet Rail Power System cu DrMOS de 75A și PCB cu 6 straturi cu acoperire de cupru de 2 oz pe strat. Seria MSI MAG suportă interfața Lightning PCIe din generația a 5-a și include pe placa de bază până la 3 sloturi M.2 din generația a 4-a. Pentru a face față căldurii generate în timpul sarcinilor intense, seria MAG dispune de soluții termice premium, inclusiv All Aluminum Design și Extended Heatsink. Sloturile M.2 sunt acoperite de asemenea cu M.2 Shield Frozr.

Seria PRO păstrează într-un mod discret un design liniar. Aspectul rezervat se poate asorta perfect cu biroul sau studioul dvs. Plăcile de bază din seria MSI PRO au în standard specificații capabile să îndeplinească nevoile de business și conțin 12 sisteme de alimentare Duet Rail Power System și suportă interfața PCIe Lightning de generația a 4-a și M.2. Cu soluțiile de răcire Extended Heatsink Design pentru radiator și M.2 Shield Frozr, supraîncălzirea nu va fi niciodată o problemă.

Pentru iubitorii de ITX în număr din ce în ce mai mare avem MPG B760I EDGE WIFI DDR4. Radiatorul din aluminiu alb-argintiu captează atenția încă de la prima vedere. Cu 8 faze directe cu DrMOS de 90A și 8 straturi PCB cu 8 straturi de cupru de 2 oz, placa de bază dezlănțuie adevărata putere a procesoarelor Intel Core din generația a 13-a. Placa de bază suportă cele mai recente interfețe PCIe Lightning din generația a 5-a și deține 2 sloturi M.2 integrate care oferă o capacitate de expansiune ridicată.

Există mai multe aspecte care fac ca plăcile de bază MSI B760 să fie uimitoare. Linia de plăci de bază MSI B760 oferă clienților atât opțiuni DDR4, cât și DDR5. Toate plăcile de bază echipate cu Wi-Fi suportă cele mai recente tehnologii Intel Wi-Fi 6E și LAN 2.5G pentru a vă ajuta să vă bucurați de o experiență de conectare în rețea de mare viteză. În plus, plăcile de bază MSI B760 dispun de un shield IO preinstalat și clipuri EZ M.2 pentru o asamblare mai ușoară a PC-ului.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *