LOADING

Type to search

COMPUTING

MSI a lansat o nouă gamă de laptopuri

Share

MSI a prezentat noile laptopuri echipate cu procesoare grafice NVIDIA GeForce RTX 40 și procesoare până la Intel Core HX din a 13-a generație.

Noua serie Stealth

Noile modele Stealth 16 Studio și Stealth 14 Studio vin cu un design atrăgător, de culoare alb pur și albastru stelar. Echipat cu un șasiu din aliaj de aluminiu și magneziu, Stealth 16 Studio cântărește mai puțin de 2 kg și este mai subțire de 2 cm.

Stealth 14 Studio dispune de designul termic MSI Vapor Chamber.

Performanță extremă pentru seria Titan GT/ seria Raider GE

Titan GT77 HX este înarmat cu procesor i9-13980HX și cu un GPU pentru laptop GeForce RTX 4090, împreună cu tehnologia MSI OverBoost Ultra, ajungând la o putere totală de 250 W sau suportând o frecvență de 5,2 GHz pe 8 nuclee P, în funcție de volumul de lucru. În plus, Titan GT77HX vine cu primul ecran MiniLED 4K/144Hz din lume, cel mai de top ecran pe care îl puteți avea pe un laptop în acest moment.

Seria Raider GE vine cu un șasiu nou-nouț, inspirat de mașinile sport, cu un design aerodinamic. Bara de lumini cu matrice îmbunătățită face ca noul Raider GE să arate mai elegant și să se distingă mai bine.

MSI a adus un Smart TouchPad inovator pe ediția specială a lui Raider GE78 HX. Acesta pune pe touchpad cele mai utilizate taste rapide funcționale și suportă, de asemenea, comenzi personalizate. „Este cel mai proeminent și super comod touchpad de până acum”, a declarat Eddie Chen.

Cyborg: O nouă opțiune pentru jocurile de zi cu zi

Cyborg 15 vine cu un design estetic al șasiului, din fibră de sticlă, prin care se pot vedea părțile mecanice interioare. Atractivul Cyborg 15 oferă un aspect futurist SF cu cele mai recente componente hardware și va fi cu siguranță alegerea de top pentru jocurile de zi cu zi.

Seria Creator Z: Cel mai puternic laptop Creator

Creator Z17 HX Studio vine cu designul termic Vapor Chamber Cooler, care a maximizat puterea procesoarelor din seria Intel HX de generația a 13-a și a GPU-urilor NVIDIA RTX 40. Creator Z17 HX devine cel mai puternic laptop creator HX de pe piață.

MSI Pen 2 folosește cea mai recentă tehnologie MPP2.6, care se conectează mai rapid ca niciodată. Se simte exact ca și cum ai scrie pe hârtie adevărată.  MSI Pen 2 ar putea fi utilizat și pe hârtie reală, ca un stilou tradițional.

Noua serie Prestige

Prestige 13 Evo, cu un design incredibil de subțire și ușor, are sub 1 kg. Dotat cu o baterie de lungă durată de 75Whrs, „este cel mai bun companion pentru o zi lungă de întâlniri sau călătorii”

Există și o altă opțiune, de 16 inch. Prestige 16 Studio vine cu GPU GeForce RTX 40 Series Laptop și cu validarea NVIDIA Studio, care promite o productivitate și mai bună, precum și performanțe remarcabile.

De asemenea, seria Modern se împrospătează cu noi opțiuni de culoare, albastru stelar și bej roz, pentru a satisface tendințele moderne de zi cu zi. Cea mai recentă serie de laptopuri de business și productivitate îndeplinește o varietate de cerințe și vă ajută să excelați în munca de zi cu zi.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *