LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES STIRI

motorola razr 2022, disponibil în România.

Share

motorola razr 2022, un dispozitiv regândit pentru a depăși limitele și pentru a oferi noi posibilități de utilizare, este disponibil în România la un preț recomandat de 5999 lei.

Razr 2022 are un design minimalist, compact, mat și două inferfețe. Ecranul interactiv Quick View de 2,7 inci menține utilizatorul conectat, astfel încât să poată vizualiza notificări, să citească și să trimită mesaje, să realizeze fotografii, să efectueze plăți și multe altele, totul fără a fi nevoie să deschidă telefonul.

Afișajul de 6,7 inci FHD+ P-OLED are un refresh de până la 144 Hz. Cu tehnologia P-OLED, ecranul oferă peste un miliard de nuanțe, de la cel mai intens negru la cele mai bogate și mai vibrante culori. În plus, cu certificarea HDR10+ și 100% din gama de culori DCI-P3, razr oferă un afișaj care îndeplinește standardele cinematografice de acuratețe, făcându-l să fie perfect pentru divertisment. Utilizatorii pot profita la maximum de aceste două ecrane, se vor putea juca sau realiza activități hands free.

Senzorul camerei principale de 50 MP cu tehnologie Ultra Pixeli oferă o sensibilitate de 4 ori mai bună la lumină scăzută pentru fotografii mai clare.

Folosind Instant All-Pixel Focus, utilizatorii vor putea fotografia cu mai mulți pixeli de focalizare pentru performanțe mai bune, chiar și în condiții de lumină slabă.

Noul device are funcția ultra-wide de 13 MP, în timp ce senzorul de vedere macro permite o încadrare de 4x mai mare sau chiar o apropiere de subiect de până la 3,5x față de obiectivele standard, pentru a surprinde până și cele mai mici detalii.

Motorola a echipat acest telefon cu Snapdragon 8+ Gen 1, care permite conexiuni 5G mai rapide, funcții Snapdragon Elite Gaming și camere de calitate profesională.

În plus, noul device vine cu o baterie rezistentă, care este de 1,25 ori mai mare decât generația anterioară, cu o capacitate de încărcare de două ori mai rapidă cu TurboPower™ de 30 W și care oferă ore întregi de autonomie în doar câteva minute de încărcare.2

 

Tags:

You Might also Like