LOADING

Type to search

COMPUTING FEATURED TECH

Allview a lansat trei noi game de ceasuri inteligente

Share

Visual Fan SA (Allview) anunță completarea portofoliului de Smart Devices cu trei noi game de ceasuri inteligente care se pot personaliza prin curele cu imprimeu variat, în funcție de preferințele utilizatorului.

Cele trei game de ceasuri inteligente pe care Allview le-a adăugat în portofoliu sunt: (1) Gama StyFit, destinată persoanelor cu un stil vestimentar elegant, (2) Gama OnRun, destinată persoanelor active din punct de vedere sportiv și (3) Gama Connect, destinată persoanelor care doresc să fie conectate în orice moment.

Fiecare gamă este special gândită pentru a se potrivi cu ușurință diferitelor stiluri, pentru a aduce utilizatorului un plus de încredere, prin multiplele modalități de personalizare dintre cadran și curea și pentru a oferi o idee mai clară despre starea fizică.

Gama StyFit este concepută special pentru a se potrivi cu ușurință atât persoanelor cu un stil vestimentar elegant, cât și sport. Dispune de un număr de cinci culori standard de curele și vine spre bucuria celor curajoși cu alte opt variante de personalizare prin curele cu imprimeu variat de tipul animal print, floral, marmorat etc. O parte din funcțiile prin care această gamă se evidențiază sunt personalizarea display-ului cu fotografia dorită, alarma pentru hidratare, control muzică, funcția Remote Shutter precum și monitorizarea somnului și a pașilor parcurși.

Gama OnRun este potrivită persoanelor active, care își petrec mare parte din timp în aer liber și pentru care activitatea fizică este foarte importantă. Modelele OnRun au incluse funcții inteligente precum monitorizarea ritmului cardiac, nivelului de oxigen din sânge, activității sportive, numărului de calorii arse, necesarului zilnic de apă, orelor de somn și calitatea acestuia. Produsele gamei sunt disponibile în cinci culori standard de curele și alte opt variante de curele cu imprimeu variat de tipul animal print, floral, marmorat etc.

Gama Connect este formată din modele de ceasuri inteligente dedicate persoanelor conectate în orice moment, dar care își doresc să fie la curent cu toate informațiile. Pentru a ajuta utilizatorii, noile modele de ceasuri inteligente Allview, au incluse funcții precum verificarea mesajelor și a notificărilor, efectuarea apelurilor, verificarea istoricului, iar pentru a încuraja un stil de viață sănătos, utilizatorii pot programa alerte pentru activități sportive. Noile ceasuri inteligente din gama Connect, sunt disponibile în șapte culori standard de curele și încă unsprezece variante de personalizare prin curele cu imprimeu variat de tipul animal print, floral, marmorat etc.

Toate cele 8 smartwatch-uri pe care Allview le lansează prin gamele StyFit, OnRun și Connect sunt compatibile de la Android 5.0 și IOS 8, până la cele mai recente versiuni. Display-ul modelelor este tactil, iar bateria asigură o autonomie de la 5 până la 15 zile.

Visual Fan SA (Allview) este companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deține brandul Allview.

Tags:

You Might also Like