LOADING

Type to search

COMPUTING FEATURED STIRI

Mercusys Black Friday: reduceri pentru produse cu tehnologii de top

Share

Mercusys, brand specializat în furnizarea dispozitivelor și accesoriilor esențiale de rețea cu scopul de a oferi acces excelent la internet pentru cât mai mulți oameni anunță reduceri de Black Friday pentru o serie de echipamente foarte performante din portofoliul companiei. Acestea vor putea fi achiziționate cu prețuri speciale, în așa fel încât utilizatorii să se poată bucura de echipamente accesibile care integrează cele mai noi tehnologii.

Anul acesta, dispozitivele vedetă ale acestei perioade sunt routerele, inclusiv dispozitive compatibile Wi-Fi 6, sistemele Mesh Gigabit din gama Mercusys Halo, dar și dispozitivele din categoria range extenderelor sau switch-urilor.

„Continuăm să ducem mai departe și anul acesta misiunea de a le oferi clienților noștri dispozitive performante la prețuri extrem de accesibile, iar Black Friday este un moment cheie pentru noi, din această perspectivă. Ceea ce ne dorim este ca tehnologia să devină cât mai la îndemână pentru tot mai mulți oameni, inclusiv standarde de top, precum Wi-Fi 6. Astfel, anul acesta am pregătit reduceri pentru produse care pot oferi conexiuni puternice și stabile pentru orice tip de locuință și pentru orice standarde ale utilizatorilor”, a transmis Leon Chen, reprezentant Mercusys în România.

Produsele oferite la reducere de Black Friday 2022 vor putea fi cumpărate din magazinele Altex, eMAG și Flanco.

Tags:

You Might also Like