LOADING

Type to search

COMPUTING STIRI

LinkBuds S „Earth Blue”, noi căști true-wireless de la Sony

Share

Sony a lansat căștile LinkBuds S care combină conceptul inovator de sunet ambiental al modelului LinkBuds cu tehnologie de anulare a zgomotului de înaltă calitate.

Noul model integrează Adaptive Sound Control, funcție inteligentă care ajustează setările de sunet ambiental în funcție de locația exactă a utilizatorilor.

Sony va continua să dezvolte seria LinkBuds și utilizările acestor modele cu aplicații ale altor companii partenere, pentru a asigura experiențe de audiție optime pentru clienți, menite să reflecte stilul actual de viață.

Toate modelele din seria LinkBuds vor primi o actualizare de software pentru a activa o nouă funcție ce va permite conexiunea Multipoint Bluetooth, care va face posibilă conectarea la două dispozitive în același timp. De exemplu, dacă ascultați muzică pe PC și primiți un apel telefonic, acesta va comuta automat către convorbirea telefonică, astfel că veți putea folosi funcția hands-free, fără să fie nevoie să schimbați manual conexiunea.

Toate modelele din seria LinkBuds vor primi o actualizare de software în noiembrie 2022 pentru a deveni compatibile cu conexiunea Multipoint Bluetooth, în timp ce căștile premiate WF-1000XM4 vor beneficia de funcția Bluetooth îmbunătățită în această iarnă.

Versiunea LinkBuds S „Earth Blue” va avea un preț de aproximativ de 899 lei, urmând să fie disponibile în Europa începând cu luna noiembrie 2022.

Tags:

You Might also Like