LOADING

Type to search

TECH

Kingston Digital lansează SSD-urile industriale i-Temp

Share

Kingston a anunțat astăzi că a dezvoltat o gama nouă de SSD-uri pe bază de semiconductoare Industrial Temp special concepute pentru producătorii de sisteme care se confruntă cu necesitatea de a lucra în medii extreme. Aceste SSD-uri sunt proiectate pentru a satisface cerințele diverse ale dispozitivelor precum roboți, domeniile militare și agricole, chioșcurile de autoservire, semnalistică digitală etc. 

Oferind compatibilitate cu interfața SATA, aceste SSD-uri industriale au capacități cuprinse între 128GB și 1TB, iar regimul termic de funcționare este industrial, fiind cuprins între -40°C și + 85°C,  pentru a se adresa mediilor cu și fără control climatic. SSD-urile Kingston i-Temp SATA includ formate de 2,5 inchi și M.2 2280, oferind controlere avansate SATA 3 de 6Gbps, care realizează în mod automat uniformizarea uzurii, gestionarea deșeurilor de fișiere și alte funcții vitale pentru o memorie NAND Flash. În plus, acestea încorporează memorie flash 3D NAND de ultimă generație și se pot implementa direct ca înlocuitori ai HDD-urilor, oferind o fiabilitate mai mare și o performanță de până la 20 de ori mai mare.

Toate componentele NAND și controlerul de calitate industrială sunt verificate și testate cu atenție pentru a certifica buna funcționare. Proiectat cu un firmware specializat pentru a asigura gestionarea termică (chiar și oprirea unității în cazuri de urgență pentru a contribui la protejarea datelor), integratorii de sisteme și clienții lor finali se pot simți protejați prin gestionarea ciclului de viață.  În plus, dacă este necesar, se oferă asistență și utilizatorii vor primi notificări despre modificările asupra SSD-ului informații despre ciclul de viață, precum și resurse de inginerie și de analiză a defecțiunilor.

„Când lucrați cu Kingston, beneficiați de produse de calitate și de acces la echipa noastră dedicată de experți pentru asistență tehnică”, a declarat Tony Hollingsbee, SSD Business Manager, Kingston EMEA. „La Kingston, avem convingerea că suntem mai mult decât un simplu furnizor: suntem un partener – iar acest lucru rămâne valabil și după cumpărare, pentru a construi o relație de durată pe bază de încredere și de asigura succesul pe termen lung pentru ambele părți”

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment