LOADING

Type to search

Featured Gadget Stiri

Kingston Digital anunţă IronKey LP50

Share

Kingston a lansat IronKey Locker+ 50 (LP50), un stick USB care oferă securitate la nivel de consumator, cu criptare hardware AES în modul XTS pentru a proteja împotriva atacurilor BadUSB și Brute Force.

Kingston IronKey Locker+ 50 oferă opțiune de multi-password, Admin și User cu modurile Complex și Passphrase. Modul Complex permite parole de la 6-16 caractere folosind 3 din 4 seturi de caractere, în timp ce noul mod Passphrase permite un PIN numeric, o propoziție sau chiar o listă de cuvinte de la 10 la 64 de caractere, cu suport internațional de caractere.

Pentru a reduce încercările eșuate de conectare în timpul introducerii parolei, simbolul “ochi”  poate fi activat pentru a afișa parola. În eventualitate în care o parolă de utilizator este uitată, parola de admin poate fi folosită pentru a accesa datele de pe unitate sau pentru a reseta parola de utilizator.

LP50 este proiectat pentru confort, cu o carcasă mică din metal și prindere pentru cheie integrată. De asemenea, dispune de o caracteristică speciala USBtoCloud (de la ClevX®), prin care utilizatorii își pot accesa datele de oriunde. LP50 este ușor de configurat de către oricine, indiferent dacă te utilizat Google Drive, OneDrive, Amazon Cloud Drive, Dropbox sau Box pentru stocare personală în cloud. Funcționează atât pe Windows cât și pe macOS, iar software-ul și toată partea de securitate sunt deja pe unitate, așa că nu este necesară instalarea unei aplicații.

Tags: