LOADING

Type to search

STIRI TECH

Kaspersky Safe Kids – nivel superior de protecție împotriva conținutului neadecvat

Share

Kaspersky Safe Kids a primit certificatea „Approved” de la AV-TEST și AV-Comparatives, organizații independente de testare, pentru eficacitatea remarcabilă în blocarea conținutului necorespunzător. Rezultatele testelor au dovedit o rată de succes a soluției de 100% și, respectiv, 98,1% în blocarea conținutului rezervat adulților pe platforma Windows. În cercetarea AV-TEST, soluția a devenit de două ori singurul furnizor care blochează 100% din conținutul pentru adulți din istoria testelor din 2015. În cea realizată de AV-Comparatives, soluția a devenit singura certificată din 5 participanți, la fel ca în precedentele teste din 2019, 2021 și 2022.

Ambele institute și-au efectuat testele în conformitate cu metodologiile proprii. AV-TEST evaluează soluțiile de control parental în raport cu 7.500 de site-uri web în șase limbi și 13 categorii – conținut pentru adulți, violență, arme și altele – pentru a evalua capacitățile de blocare ale produselor. AV-Comparatives a testat soluțiile pe 1.000 de site-uri web cu conținut pentru adulți și pe 100 de site-uri web potrivite pentru copii, confirmând o rată de detectare de 98% fără fals-pozitive, erori grave sau defecte de design.

Kaspersky Safe Kids a demonstrat o performanță puternică, în special în materie de blocare a conținutului rezervat adulților. Pe platforma Windows, aplicația a înregistrat o rată de blocare de 100% pentru conținutul pentru adulți, singura soluție care a obținut acest rezultat – atins și în 2021 și 2023. În plus, soluția a afișat rezultate complexe, protejând copiii și împotriva altor categorii relevante de conținut, cum ar fi cele care includ scene violente sau jocurile de noroc, cu o rată medie generală de blocare de 92,20%. Pe platforma Android, Kaspersky Safe Kids a înregistrat o rată de blocare de 99,09% pentru conținutul rezervat adulților.

Kaspersky Safe Kids a primit Certificatul „Approved” pentru „Parental Control Test” pentru a opta oară consecutiv, rămânând singurul furnizor de pe piață cu o astfel de realizare. Rapoartele recente evidențiază funcționalitățile cheie ale soluției Kaspersky, inclusiv blocarea site-urilor web periculoase, controlul rețelelor sociale și restricțiile de timp și program, confirmând faptul că este o soluție complexă. În plus, AV-TEST recunoaște „angajamentul Kaspersky pentru îndeplinirea criteriilor esențiale așteptate de la un furnizor de încredere de soluții de control parental”.

Kaspersky Safe Kids a obținut rezultate puternice la testul AV-Comparatives din 2024, unde a blocat cu succes 98,1% dintre site-urile pornografice și a generat zero fals-pozitive pe Windows. AV-Comparatives a evidențiat Kaspersky Safe Kids și pentru gama sa extinsă de funcții de monitorizare și control și pentru viteza cu care modificările făcute în consolă au fost implementate pe dispozitivele copiilor.

Soluțiile Kaspersky pentru parenting digital eficient (Kaspersky Internet Security și ulterior Kaspersky Safe Kids) au fost testate în mod regulat, independent, de AV-Comparatives din 2014 – reușind să îndeplinească criteriile de certificare și obținând certificate „Approved”.

Tags:

You Might also Like