LOADING

Type to search

STIRI TECH

Kaspersky Next: noua linie de produse pentru business

Share

Kaspersky introduce noua sa linie de produse „Kaspersky Next”, care combină protecția robustă la nivel endpoint cu transparența și viteza EDR (Endpoint Detection and Response), alături de vizibilitatea și instrumentele puternice ale XDR (Extended Detection and Response). Clienții pot alege acum unul dintre cele trei niveluri de produse adaptate cerințelor lor de business, complexității infrastructurii lor IT și resurselor disponibile.

Pe fondul peisajului amenințărilor cibernetice în continuă evoluție, este vital pentru companii să aibă o soluție cuprinzătoare de securitate cibernetică în care să aibă încredere și pe care să se bazeze pentru o protecție eficientă. Potrivit Enterprise Strategy Group’s XDR and SOC Modernization Report, companiile încă se luptă să găsească instrumente de securitate a informațiilor care să poată detecta și investiga amenințările avansate la timp.1 În calitate de companie lider inovatoare și tehnologică, Kaspersky își dezvoltă continuu soluțiile pentru a răspunde tuturor cerințelor de securitate cibernetică ale companiilor, ajutându-le să creeze cadre de securitate cibernetică fiabile.

Kaspersky Next este o nouă linie de produse de securitate cibernetică care include protecție robustă la nivel endpoint, bazată pe capabilități AI și depășește clasicul EPP (Endpoint Protection Platform), reunind EDR și XDR pentru clienții corporativi de orice dimensiune și din orice industrie. Fiind cele mai avansate și eficiente soluții de securitate cibernetică, EDR și XDR ajută companiile să facă față atacurilor mai răspândite, evazive și mai sofisticate, oferind companiilor vizibilitate totală, control, răspuns rapid și detectare proactivă a amenințărilor.

Kaspersky Next permite atât instalări în cloud, cât și on-premise. Companiile îl pot gestiona fie printr-o consolă simplificată pentru a îndeplini rapid sarcinile principale de securitate cibernetică, fie printr-o consolă de nivel enterprise, cu controale mai granulare și monitorizare avansată.

Noua linie de produse ajută companiile să construiască funcții esențiale de securitate cibernetică, pentru a oferi protecție robustă împotriva multiplelor tipuri de amenințări cu care se confruntă cel mai mult, cum ar fi ransomware, malware și breșe de date, și pentru a evita infectarea infrastructurii prin Business Email Compromise, atacurile lanțului de aprovizionare, exploatările și alte vulnerabilități.

Kaspersky Next include mai multe funcții de automatizare, precum monitorizarea și blocarea în cloud, gestionarea vulnerabilităților și a patch-urilor, scanarea IoC (Indicator of compromise) și manuale care ajută companiile nu numai să sprijine detectarea și remedierea eficientă a amenințărilor complexe și noi, dar și să reducă semnificativ efortul echipelor de securitate cibernetică prin reducerea la minimum a numărului de sarcini de rutină legate de securitatea cibernetică. 

Kaspersky Next cuprinde în prezent trei niveluri de produse:

Kaspersky Next EDR Foundations oferă o protecție puternică la nivel endpoint care identifică și neutralizează amenințările înainte ca acestea să dăuneze proceselor de afaceri. Controalele de securitate flexibile și simple și scenariile IT încorporate permit operarea fără intervenții și permit companiilor să își personalizeze politicile de securitate pentru a se potrivi nevoilor lor unice.

Această soluție este recomandată companiilor în care securitatea informațiilor este realizată de departamentele IT.

Kaspersky Next EDR Optimum oferă o protecție puternică la nivel endpoint cu funcționalitate esențială EDR, controale avansate, management al patch-urilor și securitate în cloud. Vizibilitatea amenințărilor, investigarea și răspunsul sunt menite să ajute companiile să evite atacurile rapid și cu resurse minime.

Această soluție este recomandată companiilor cu echipe mici de securitate a informațiilor.

Kaspersky Next XDR Expert reunește, analizează și corelează datele din diverse surse în infrastructura IT a unei organizații, oferind vizibilitate în timp real și informații profunde asupra riscurilor cibernetice în evoluție, pentru a permite detectarea avansată a amenințărilor și răspunsul automat. Este o soluție robustă de securitate cibernetică și se poate integra și cu furnizori terți.

Această soluție este recomandată companiilor cu echipe de securitate cibernetică cu experiență sau Centre de operațiuni de securitate – Security Operations Centers (SOC).

Kaspersky Next face parte din ecosistemul de produse B2B al companiei și este conceput pentru a fi compatibil direct cu alte soluții și servicii Kaspersky. Odată cu cererea tot mai mare de protecție a securității cibernetice mai cuprinzătoare, companiile pot migra cu ușurință de la un nivel la altul, în funcție de cerințele lor actuale de securitate cibernetică.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *