LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT STIRI

Glovo și Spotify, parteneriat pentru a oferi serviciul Premium utilizatorilor

Share

Glovo, una dintre cele mai importante aplicații multi-categorie din lume, a anunțat o nouă colaborare cu Spotify, cel mai popular serviciu de streaming audio, pentru a oferi serviciul Spotify Premium utilizatorilor actuali și noi Glovo Prime.

În cadrul acestui parteneriat, utilizatorilor eligibili Glovo li se va oferi o perioadă gratuită de două luni de utilizare a Spotify Premium. În plus, utilizatorii care se înscriu la Glovo Prime pentru prima dată vor fi eligibili să se bucure de un abonament gratuit Spotify Premium de patru luni. Oferta va fi disponibilă pentru toți utilizatorii Glovo Prime care nu au fost încă abonați Spotify Premium.

Utilizatorii vor fi contactați prin e-mai* pentru a primi mai multe informații despre cum să valorifice oferta, cu un link către pagina Spotify, unde cei care sunt eligibili se pot înscrie pentru perioada de încercare gratuită. Dacă utilizatorul este eligibil, va debloca perioada de probă gratuită.

Glovo Prime este programul de abonament destinat clienților Glovo, care le permite acestora să plaseze comenzi cu livrări gratuite nelimitate, beneficiind de promoții exclusive pentru produsele alimentare, de la restaurantele și supermarketurile din aplicație. Colaborarea dintre Glovo și Spotify sporește beneficiile pentru noii membri Glovo Prime, care în timpul perioadei de încercare Spotify Premium (se aplică condițiile)* vor putea să asculte, fără reclame, catalogul de muzică Spotify de peste 100 de milioane de melodii. Pe Spotify, utilizatorii se pot bucura, de asemenea, de 5 milioane de titluri de podcast și de 375.000 de cărți audio.

Tags:

Leave a Comment