LOADING

Type to search

FEATURED STIRI

Flanco devine partener în cadrul ofertei Recompense pentru utilizatorii Revolut din România

Share

Flanco și Revolut au semnat un parteneriat pentru acordarea de beneficii clienților comuni.

Astfel, din aprilie 2022, utilizatorii Revolut de pe piața locală vor putea să beneficieze de 5% cashback la achiziționarea de produse electro-IT din oferta retailerului român, indiferent de modalitatea în care se realizează achiziția – online, pe flanco.ro, sau direct în magazin. Acest beneficiu va putea fi accesat în aplicație, din funcționalitatea Recompense (Rewards) și se va aplica tuturor planurilor financiare deținute de utilizatori, conform termenilor și condițiilor menționate în aplicație și pe site-ul www.flanco.ro.

Unul dintre obiectivele noastre principale este acela de a ne susține clienții să își permită ce este mai bun: să poată alege produse de calitate, care să le aducă bucurie și confort”, a explicat Ovidiu Nicușan, Director de Marketing Flanco Retail. “Astfel, în mod constant adăugăm noi servicii de finanțare sau beneficii pentru clienți împreună cu partenerii noștri. Prin această colaborare, toate produsele noastre vor beneficia de returnarea pe card a 5% din valoare. Ne așteptăm ca acele categorii cu o creștere bună în piață să fie, în continuare, preferatele clienților, beneficiind de un preț încă și mai accesibil. Spre exemplu, anul trecut, mașinile de spălat vase și uscătoarele au avut un ritm de creștere de peste 60%, device-urile smart (smartphone, smartwatch, brățări fitness) au crescut cu peste 38%, iar espressoarele de cafea cu peste 26%.

Recompensele (Rewards) au devenit disponibile pentru clienții Revolut din România în iulie 2020, iar de la acel moment am extins frecvent oferta de beneficii pentru clienții noștri. În prezent, prin includerea avantajului oferit în parteneriat cu Flanco, utilizatorii pot folosi peste 30 de Recompense pentru produse și servicii din categorii diverse – electro-IT, călătorii, modă, sport, divertisment, sănătate, produse alimentare. Această diversitate susține intenția noastră de a acoperi cât mai bine nevoile utilizatorilor și de a-i ajuta să-și gestioneze resursele financiare simplu și eficient prin aplicația financiară Revolut. One app, all things money”, a declarat Mădălina Stoica, Head of EWA Sales.

Cashback-ul are o valabilitate limitată și poate fi cumulat cu alte discount-uri sau promoții ale partenerului, dar nu este transferabil către o altă persoană, nici nu poate fi schimbat în bani sau alte produse. Cashback-ul de 5% este virat în 72 de ore după tranzacție, cu condiția ca plata să fie realizată cu Revolut, iar plata să fie asociată cu Recompensa activă. Termenii și condițiile recompensei pot fi consultați în aplicație sau pe www.flanco.ro.

Tags:

You Might also Like