Epson: șase proiectoare noi pentru home cinema, jocuri și sport

35

Epson a lansat șase proiectoare noi pentru home cinema, jocuri și sport, care oferă mai multe opțiuni pentru experiența cinematografică, potrivite pentru fiecare buget.

Cele 6 noi proiectoare home cinema sunt ideale pentru pasionați de film, sport și jocuri și se adresează celor care caută o experiență captivantă pe ecran mare. De la proiectoarele entry-level cu tehnologie WXGA, design nou și elegant și proiectoarele 4K PRO-UHD accesibile cu Android TV TM integrat, până la cel mai nou proiector Epson EpiqVision Ultra cu 4K-PRO UHD și o sursă de lumină laser, există un proiector pentru fiecare buget.

În primul rând, Epson aduce în atenția consumatorilor proiectoarele EpiqVision Ultra EH-LS800B și EH-LS800W , primele modele Epson pentru distanțe super-ultrascurte, care oferă o poziționare mult mai apropiată de perete. Disponibile atât pe negru, cât și pe alb, aceste proiectoare oferă o combinație solidă de luminozitate ridicată, calitate excelentă a imaginii și flexibilitate prin utilizarea tehnologiei sursei de lumină laser de la Epson. Datorită amplasării aproape de perete și a rezoluției 4K PRO-UHD, care oferă o imagine clară și bine definită, acestea sunt ușor de utilizat și de configurat. Reprezintă un înlocuitor excelent pentru televizoarele tradiționale, integrându-se chiar și în cele mai mici camere de zi și oferind dimensiuni flexibile ale imaginii de la 80″ până la 150″, pornind de la o distanță de doar 2,3 cm față de perete. Ideale pentru emisiuni TV, filme și sport, acestea sunt dotate, de asemenea, cu un nou port dedicat pentru jocuri, care asigură o rată de întârziere la intrare mai mică de 20 ms.

Noi sunt și proiectoarele 4K PRO-UHD EH-TW6150 și EH-TW6250 entry-level. Cu un design nou, elegant și curbat, la un preț accesibil, utilizatorii se pot bucura de cele mai noi filme, evenimente sportive și jocuri oriunde din casă, datorită amplasării flexibile prin intermediul deplasării pe verticală a lentilei. Aceste proiectoare sunt ideale pentru pasionații de filme și jocuri care caută o calitate a imaginii cu rezoluția de până la 4K PRO-UHD. Ambele modele sunt partenerul perfect pentru jocuri, cu un input lag[4] mai mic de 20 ms pentru o experiență de joc cu viteză mare de răspuns. EH-TW6250 este dotat și cu Android TV integrat pentru redare în flux fără probleme.

În sfârșit, noua linie conține două proiectoare multifuncționale entry-level care alcătuiesc o nouă gamă de „tranziție”, ideală pentru noua tendință de lucru flexibil de la domiciliu. Modelele CO-FH02 și CO-W01 au amândouă un design compact, care le face mai ușor de transportat între încăperi și sunt ideale pentru educație, atât acasă, cât și la birou. Fiecare are un design nou, simplu și modest, care le permite să se integreze în orice mediu, fără a face compromisuri în ceea ce privește dimensiunea mare și captivantă a ecranului. CO-W01 are o rezoluție WXGA. CO-FH02 este Full HD și, de asemenea, este dotat cu Android TV integrat, pentru a putea reda în flux cele mai noi filme, emisiuni TV și conținut direct de la proiector.