LOADING

Type to search

STIRI

De Valentine’s Day, te portezi la Vodafone și ai 50% discount la abonamente & super prețuri la telefoane

Share

De Valentine’s Day, Vodafone reconfirmă promisiunea de a oferi românilor tehnologie de ultimă generație, ușor de găsit, ușor de plătit și ușor de folosit, prin EasyTech. Clienții care se portează în rețeaua Vodafone au 50% reducere la abonamentele RED 15 sau RED Infinity 23 pe toată perioada contractuală și super prețuri la smartphone-urile Samsung, Apple, Xiaomi sau Huawei pentru a duce tehnologia pe care o îndrăgesc celor pe care îi iubesc.

Oferta este valabilă până la data de 17 feb a.c. și poate fi accesată atât pe site-ul Vodafone România, cât și în magazinele Vodafone sau ale partenerilor. Abonamentul RED 15 (redus la 7,5 EUR) le oferă utilizatorilor NELIMITAT internet 5G, minute și SMS-uri naționale, 600 minute internaționale, roaming inclus și 12.61 GB trafic de date roaming în SEE. Abonamentul RED Infinity 23 (redus la 11,5 EUR) vine cu internet 5G, minute și SMS-uri naționale NELIMITAT, 1000 minute internaționale, roaming inclus și 19.33 GB trafic de date roaming în SEE, alături de serviciul OneNumber gratuit (IoT).

De asemenea, cu Vodafone EasyTech clienții au oferte atractive la achiziționarea unui smartphone în combinație cu alte dispozitive – de la electronice și electrocasnice mici, la gadgeturi și soluții IoT. Astfel, clienții vor putea testa și achiziționa direct din magazin de la televizoare, la produse audio, tablete, ceasuri inteligente și dispozitive conectate pentru locuință, dar și trotinete electrice, purificatoare de aer, aspiratoare robot, sisteme Wi-Fi Mesh sau accesorii – toate acestea fiind disponibile într-o gamă variată de pachete de servicii. Totodată, clienții beneficiază de consultanță din partea experților Vodafone atât în alegerea celui mai potrivit model de dispozitiv sau serviciu, cât și de consultanță tehnică în domeniul securității cibernetice și service pentru dispozitive, disponibile direct în magazin.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *