LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT STIRI TECH

De ce veți obține o experiență wireless mai bună cu WiFi 6?

Share

Ai nevoie de WiFi mai rapid acasă? Dacă ți-ai pus chiar această întrebare, răspunsul este „da”. Chiar dacă nu ați făcut-o, este posibil să beneficiați de actualizarea la cel mai recent standard 801.11ax – sau WiFI 6, așa cum mai este cunoscut – deoarece vă va oferi conexiuni mai rapide și performanțe mai consistente pentru toți utilizatorii rețelei.

De ce ai avea nevoie de WiFi mai bun? Există tot felul de motive. Cu toții conectăm mai multe dispozitive la WiFi – pentru divertisment și pentru a folosi serviciile online. Cu toții folosim și conținut mai bogat – vizionăm filme de înaltă definiție, descărcăm muzică și podcasturi și efectuăm apeluri pentru conferințe.

WiFi 5 și limitele sale 

În majoritatea caselor și birourilor mici, tehnologia wireless utilizată în prezent este 802.11ac – sau WiFi 5. Acest lucru va funcționa în continuare, desigur, dar nu vă va oferi performanța de care aveți cu adevărat nevoie. Și dacă intenționați să faceți upgrade – de la WiFi 5 sau o tehnologie mai veche, este posibil la fel de bine să faceți upgrade la cel mai recent standard – pentru a obține cea mai bună performanță și pentru a vă asigura investiția în viitor.

Există, de asemenea, momente în care WiFi 5 s-ar putea să nu ofere tipul de viteză și ratele de transfer pe care le-ați dori cu adevărat – mai ales când sunt conectate mai multe dispozitive, așa cum este adesea astăzi în tot mai multe situații. Când se întâmplă acest lucru, performanța poate începe să scadă. Este posibil să aveți interferențe și întârzieri. Semnalul video sau audio se pot pierde sau îngheța pentru câteva secunde, ceea ce nu este ideal dacă doriți să vă bucurați de un film sau vă aflați în mijlocul unei conferințe.

Acesta este motivul pentru care mulți oameni fac upgrade la WiFi 6. Noul standard este cu aproximativ 40% mai rapid și oferă o conectivitate mult mai fluidă, consistentă și fiabilă pentru toate conexiunile. Aceasta înseamnă că nu veți experimenta niciodată acele întreruperi în conectivitate pe care le-ați putea avea ocazional cu WiFi și tehnologiile wireless anterioare.

Uneori, trebuie să experimentați ceva nou înainte să vă dați seama cât de mult este mai bun; acesta este cu siguranță cazul cu WiFi 6. După ce l-ați încercat, nu veți dori să reveniți la versiunile anterioare. Nici tu nu ar trebui. Toate dispozitivele noi care vor apărea acum vor accepta noul standard, așa că, pe măsură ce vă actualizați notebook-urile, computerele, smartphone-urile, televizoarele și alte dispozitive, este logic să vă actualizați și routerul.

Când faceți asta, nu veți dori să cheltuiți mai mult decât aveți nevoie cu adevărat pentru a obține cea mai bună performanță posibilă, iar noul nostru router NBG7510 este alegerea perfectă pentru majoritatea locuințelor care doresc să facă upgrade la WiFi 6. NBG7510 este un router 802.11ax foarte simplu, entry-level, conceput special pentru utilizare în casă. Vine cu patru antene (câte două pentru 2,5GHz și 5GHz) și acceptă viteze de până la 1200 Mbps și este disponibil la un preț foarte accesibil.

Thorsten Kurpjuhn, Wireless Market Development Manager Europe la Zyxel

 

 

 

Tags: