LOADING

Type to search

COMPUTING STIRI

Căștile HUAWEI FreeBuds, locul 1 pe segmentul dispozitivelor TWS în România

Share

Huawei a lansat căștile FreeBuds Pro 2, care oferp o calitate ridicată a sunetului, adoptând două convertoare digital-analogice (DAC) integrate pe cip, un driver dinamic cu patru magneți cu crossover digital avansat, ce îi permite dispozitivului să distingă între frecvențele înalte și cele joase și un codec LDAC de înaltă rezoluție.

În comparație cu modelul anterior, sistemul Triple MIC ANC TWS este capabil să ofere cu 15% mai multe funcții de reducere a zgomotului. Performanța maximă de reducere a zgomotului este de 47 dB, în anumite scenarii. În plus, noile căști sunt echipate cu cu trei algoritmi dinamici de optimizare a ascultării sunetului, capabili să detecteze în timp real modificările de volum, diferențele din structura canalului auditiv și modificările din modul de purtare.

HUAWEI FreeBuds Pro 2 oferă o conectivitate ușoară cu orice sistem de operare pentru smartphone și o utilizare excelentă în toate scenariile de zi cu zi, integrându-se în strategia Huawei Seamless AI Life.

Cu ocazia lansării noului dispozitiv HUAWEI FreeBuds Pro 2, utilizatorii abonați sau cei care se abonează la newsletter-ul magazinului online vor primi pe e-mail un voucher în valoare de 200 de lei pentru achiziționarea căștilor. În plus, FreeBuds Pro 2 vine într-un pachet special de tip bundle, unde face echipă cu HUAWEI Band 7

Tags:

You Might also Like