LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT STIRI

BOOX lansează Go 6

Share

BOOX, producător de dispozitive ePaper, a lansat un mini eReader, Go 6 (6″), un nou membru al seriei Go, cu un display premium asemănător hârtiei, sistem de operare Android și diverse funcții de citire.

Cea mai notabilă parte a acestui gadget ePaper este ecranul Carta 1300, cea mai recentă generație de tehnologie de dispaly-uri E Ink. Oferă calitate vizuală și performanță îmbunătățite acestui eReader monocrom. Comparativ cu predecesorii săi, Carta 1300 oferă o nuanță de negru mai intens și alb mai strălucitor, ceea ce va îmbunătăți considerabil experiența de citire. Iubitorii de cărți se pot bucura de texte și imagini mai clare pe un ecran prietenos cu ochii.

Pentru a completa display-ul său de înaltă calitate, Go 6 oferă o aplicație versatilă de citire, NeoReader. Această aplicație nativă deschide până la 20 de formate de documente și este dotată cu o multitudine de funcții de citire, cu care utilizatorii pot evidenția, adnota, ajusta aspectul și pot utiliza TTS fără efort. Cel mai important lucru este că, NeoReader este actualizat în permanență și iterat prin actualizările continue ale echipei BOOX. De exemplu, cel mai recent firmware V3.5.3 permite utilizatorilor să aleagă un mod luminos sau întunecat, comutând între o senzație calmantă curată sau o atmosferă futuristă de înaltă tehnologie.

Spre deosebire de majoritatea mărcilor care se lipesc de sisteme închise, Go 6 rulează pe un sistem de operare Android deschis. Fiecare dispozitiv a fost preinstalat cu Google Play Store, oferind utilizatorilor acces direct la aplicațiile lor preferate pentru citire, navigare pe web și ascultare audio. Oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și personaliza dispozitivul. O astfel de flexibilitate reflectă valorile pe care seria Go le urmărește.

Go 6 vine cu specificații hardware bune. Pentru a garanta performanțe robuste pentru întoarcerea fără probleme a paginilor și lansări de aplicații, este echipat cu un procesor octa-core. În plus, există un slot pentru card microSD extensibil, astfel încât utilizatorii să poată adăuga cu ușurință mai mult spațiu de stocare și să nu rămână niciodată fără spațiu pentru cărțile lor preferate. În interiorul acestui eReader se află o interfață elegantă, minimalistă și o serie de aplicații încorporate utile, cum ar fi BooxDrop, PushRead și AI Assitant.

Conceput pentru citirea din mers, Go 6 este un partener ideal de călătorie. Cu o grosime de 6,8 mm și doar 160 g, este confortabil de ținut pentru sesiuni de lectură prelungite. Pentru călătorii frecventi, este suficient de mic pentru a încăpea într-un buzunar, dar suficient de puternic pentru a transporta o bibliotecă întreagă, iar bateria durabilă rezistă zile întregi cu o singură încărcare, asigurând o lectură nesfârșită în timpul călătoriilor.

BOOX Go 6
Afişaj Hârtie E Ink 6 de 1300 inchi
Rezoluție 1448x1072p
Densitatea pixelilor 300ppi
Iluminat Reglabil în intensitate și umbră
procesor Opt nuclee
RAM 2GB
Memorie interna 32GB
Extindere cu microSD Da
Rotire automată (giroscop) Da
Microfono Da
Baterie 1500mAh
Conectivitate WiFi cu bandă dublă (2,4 GHz, 5 GHz), BT 5.0, USB-C OTG
Platformă Android 12 cu Magazin Play
Dimensiuni 148x108x6,8mm
greutate 160g
Suport magnetic BOOX Da

Onyx BOOX Go 6 – Disponibilitate si preturi

Noul BOOX Go 6 este disponibil pe Amazon și pe magazinul oficial al companiei euroshop.boox.com la pretul de 169,99€.

Tags: