LOADING

Type to search

STIRI TECH

Bogdan Albu este noul Territory Channel Manager Kaspersky, pentru România, Bulgaria și Republica Moldova

Share

Bogdan Albu a preluat poziția de Territory Channel Manager pentru România, Bulgaria și Republica Moldova, începând cu luna august a acestui an.

În cadrul acestei poziții, Bogdan se va ocupa de gestionarea comunicării cu partenerii și distribuitorii companiei, punând accentul pe răspunsul la nevoile acestora în materie de securitate, și va urmări strategiile de dezvoltare și de vânzări, în vederea îmbunătățirii aspectelor importante ce țin de activitatea companiei în regiune.

„Această numire este o provocare pentru mine, pe care îmi doresc să o dezvolt și prin intermediul căreia să contribui semnificativ în proiectele Kaspersky din România, Bulgaria și Republica Moldova. Sunt încrezător că experiența mea în industria IT, împreună cu expertiza Kaspersky, portofoliul de produse, și alături de echipa locală și cea regională, ne vor permite să oferim clienților noștri suportul și serviciile potrivite, asigurându-le siguranța într-o perioadă în care atacurile cibernetice sunt la ordinea zilei, spune Bogdan Albu.

„Numirea lui Bogdan în această poziție evidențiază accentul pe care îl punem pe capacitatea de a răspunde la nevoile partenerilor într-un mod cât mai eficient, prin intermediul oamenilor care se implica activ în gestionarea unor strategii de comunicare și dezvoltare bine puse la punct”, spune Dragan Davidović, Territory Manager for Eastern Europe la Kaspersky. „Experiența sa în domeniul IT, dorința constantă de a dezvolta proiecte relevante pentru evoluția companiei și implicarea în activitățile complexe, cu siguranță îl vor ajuta pe Bogdan să aducă o contribuție pozitivă în cadrul companiei, astfel încât să extindă prezența Kaspersky pe piețele din România, Bulgaria și Republica Moldova.

Bogdan are o experiență extinsă de product management în companii de tehnologie, în care a avut diferite roluri, de la cele de business development și channel management, la unele de management și coordonare regională. Cariera sa include și o perioadă în care a făcut consultanță pe probleme de securitate cibernetică la nivel de Balcani, așa încât tranziția către Kaspersky a venit natural și valorificând cunoștințe și competențe acumulate de-a lungul mai multor ani.

Absolvent al Facultății de Comunicare și Relații Publice, Bogdan s-a concentrat de la bun început pe domeniul IT – promovând și comercializând noi tehnologii și soluții software – dar și pe modul în care este folosită tehnologia în prezent. A urmat o serie de training-uri și certificări de specialitate, inclusiv cele furnizate de Kaspersky, securitatea cibernetică devenind de multă vreme principalul său subiect de interes.

Tags:

You Might also Like