Noile telefoane pliabile Samsung Galaxy sunt acum disponibile pentru comandă în România

42

Cea de-a patra generație de telefoane pliabile, Galaxy Z Flip4 și Galaxy Z Fold4, este disponibilă pentru comandă în România pe samsung.com/ro și în magazinele partenere.

Noile Z Flip4 și Z Fold4 sunt cele mai puternice și rezistente pliabile create de Samsung vreodată, cu procesor Snapdragon® 8+ Gen 1, rame și balama din Armour Aluminium, un ecran extern și spate din sticlă de tip Corning® Gorilla® Glass Victus®+, dar și cu cu cel mai înalt standard de impermeabilitate, IPX8.

Conform Standard Analytics, piața de telefoane pliabile va continua să crească până în 2025 la nivelul de 25 de milioane de unități vândute global. Popularitatea ultimelor modele din seria Galaxy Z este în creștere și în România, unde vânzările din perioada de precomandă a celor două dispozitive mobile au crescut față de cele de anul trecut.

Galaxy Z Flip4 are și mai multe opțiuni pentru poze din unghiuri aproape imposibile, cu modul FlexCam, dar și pentru selfie-uri de înaltă calitate, datorită modului Quick Shot acualizat. Camera a fost modernizată și echipată cu un senzor cu 65% mai luminos, pentru ca fotografiile și videoclipurile să fie mult mai clare și mai stabile, indiferent dacă este zi sau noapte.

Pentru a permite utilizatorilor să rămână mai mult timp conectați, capacitatea bateriei a fost extinsă la 3,700mAh. În plus, noul Galaxy Z Flip4 permite acum și încărcarea rapidă (încărcare la 50% în aproximativ 30 de minute).

GalaxyZFlip4 (1)

Mai mult, utilizatorii pot personaliza complet Z Flip4 cu Galaxy Themes, disponibile atât pentru ecranul extern, cât și pentru ecranul principal. Samsung pune la dispoziție o varietate de fonturi, pictograme și modele pentru ca fiecare utilizator în parte să își poată personaliza telefonul în funcție de stilul propriu.

Galaxy Z Fold4, potrivit pentru multitasking, are o nouă bară de activități ce oferă un aspect similar cu cel al PC-urilor și permite accesul ușor la aplicațiile preferate sau recent folosite.

Cu noul Galaxy Z Fold4 se poate face instantaneu comutarea între afișarea aplicațiilor pe ecran întreg și ferestrele pop-up sau se poate împărți ecranul în jumătate prin opțiunea multi-window. Experiența de multitasking este completată de funcționalitățile S Pen-ului, care permite desenarea și luarea de notițe din mers.

GalaxyZFold4

Galaxy Z Fold4 este prevăzut cu tehnologie hiper-rapidă 5G, are un ecran principal de 7.6 inci, mai luminos, cu o rată de reîmprospătare adaptivă de 120 Hz, ceea ce face ca inclusiv experiența de gaming pe telefon să  devină mai captivantă.

Prețul recomandat pentru Galaxy Z Flip4 pornește de la 5,399 RON, iar pentru Galaxy Z Fold4 pornește de 8,899 RON.